Dodaj do ulubionych

Anglia, Londyn - a jednak można

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:55
Znajomi pojechali w tamtą niedzielę do Londynu. Wczoraj, po sześciu dniach
poszukiwań(jobcentre, sklepy, bary itp.) znaleźli robotę. Są studentami, nie
powiem żeby posiadali fluent english ale dogadać się potrafią i jakoś im się
udało. Czarne wizje, że w Londynie nie ma już pracy nie sprawdziły się.
Najważniejsze, to nie załamywać się po pierwszych niepowodzeniach tylko
szukać dalej. W końcu taka determinacja i cierpliwość przyniosą efekty. Nie
chcę tym tekstem zachęcać wszystkich żeby zaraz tłumnie rzucili się w podróż
na Wyspy, raczej chcę wlać trochę optymizmu w serca wątpiących i załamanych.
Nie poddawajcie się, tylko konsekwentnie realizujcie zamierzone wcześniej
cele !

Ps. Ja jadę we wtorek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hmmm Re: Anglia, Londyn - a jednak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:37
      Moja znajoma jest w Londynie od 3 tyg i nic.
      Angielski ok, po studiach, choc nie szuka niczego specjalnego, raczej cos w
      pubach lub sklepach. Codziennie chodzi i szuka, do tego wysyła maile i jakos to
      wszystko ciezko idzie...
      Chyba potrzeba do tego i szcześcia. wiec tego wszystkim szukajacym życzę!
      • Gość: ululany Re: Anglia, Londyn - a jednak można IP: *.bulldogdsl.com 03.07.05, 20:46
        Szczescie trzeba miec przede wszystkim
        • Gość: cichodajka Re: Anglia, Londyn - a jednak można IP: *.hilton.com 05.07.05, 10:32
          albo sie przespij z szefem
          • Gość: Emilia ja codziennie sypiam z szefem i nic, nie chce mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:05
            dac pracy. Czy cos robie nie tak??
            • Gość: manager Re: ja codziennie sypiam z szefem i nic, nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:57
              pewnie on chce po francusku a Ty tylko pewnie po angielsku mowisz, teraz pewnie
              sie wkorzy jak przegrali olimpiade(( wspolczuje takiego szefa miec ...
          • Gość: Eeeh Re: Anglia, Londyn - a jednak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:06
            Jak niektórzy Polacy potrafia byc obrzydliwi, do granic mozliwości!!! A
            przeciez wystarczy sobie znależć inne forum i pstrykac podobne teksy mozna do
            woli i wszyscy beda wniebowzieci.
            Ludzie troche kultury!!!
            • Gość: anty Re: Anglia, Londyn - a jednak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:09
              ja chcesz trochę kultury to sobie włącz TVP Kultura, a jak znasz niemiecki albo
              francuski to ARTE
      • jerzya1 Re: Anglia, Londyn - a jednak można 06.07.05, 22:17
        Gość portalu: Hmmm napisał(a):

> Moja znajoma jest w Londynie od 3 tyg i nic.
        > Angielski ok, po studiach, choc nie szuka niczego specjalnego, raczej cos w
        > pubach lub sklepach. Codziennie chodzi i szuka, do tego wysyła maile i jakos
        to
        >
        > wszystko ciezko idzie...
        na reed.co.uk albo gumtree.co.uk jest mnostwo ogloszen
        > Chyba potrzeba do tego i szcześcia. wiec tego wszystkim szukajacym życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka