londyn

(30 wyników)
  • Po pierwsze chce sie przedstawic i przyznam, ze podczytuje was czasami ze Stanow;)Mam nadzieje, ze mnie nie pogonicie;). Mieszkam w Stanach od 25 lat, mam meza i dwie coreczki(13 i 11). Psa i kota nie posiadam, ale lubie:). W tym roku chce sie wybrac do Polski przez Londyn i zatrzymac sie w Londynie na tydzien. Czy ktos moglby mi naswietlic jak najlepiej mozna zorganizowac przelot z Londynu do Polski? Chodzi mi tylko i wylacznie o bilety lotnicze. Probuje szukac przez internet a...
  • Jak tam sytuacja w zasniezonym kraju?
  • Bo nawiedze Was tam w weekendzie :)
  • Dziewczyny Szanowne ;) (uwaga, bédzie kolejny długi wątek!) Co powiecie na propozycję zorganizowania kursu samoobrony dla Polek w Londynie? Nie wiem czy któraś z Was czytuje formu Bezpieczeństwo Kobiet (jeśli nie to polecam Forum Bezpieczeństwo Kobiet) Eksperci z tego forum organizują kursy dla kobiet w Polsce i bardzo mi się podoba ich filozofia i program. Napisali fantastyczną książkę, której większość poświęcona jest nie jakimś chwytom i ciosom, ale całej psychologicznej o...
  • hej!wyjezdzam w maju do londynu z 2,5 letnia coreczka.szukam opiekunki albo jakiegos przedszkola,najlepiej polskiego.prosze o jakies namiary jesli wiecie gdzie moge znalezc dobra opiekunke.albo namiar na przedszkole.dziekuje:)
  • 01.05.2005. klub GARAGE wystapi LECH JANERKA i jego zespol to najswiezsza wiadomosc z londynka :-)
  • Kochane dziewczyny wrocilam z wakacji i po opalaniu wyszla prawda na jaw!! mam plamy na szyi i twarzy rozlegle, biale plamy bez pigmentu!!! to sie zdarzylo w mojej rodzinie ale lekarze nie potrafili pomoc. potrzebuje dermatologa w trybie pilnym, czy ktos ma namiar na dermatologa, polskiego lub angielskiego, wazne zeby miesiac nie czekac, adresy i telefony wazne;) poza tym czy ktos zna polskiego dentyste i ginekologa???w londynie oczywiscie bede wdzieczna za pomoc i opinie jesli ktos ...
  • ja mam tyle na glowie,ze az zasnac nie potrafie ale bardzo, bardzo chcialabym pojsc nie wiem,czy uda mi sie przywiezc dzieci - sa jecze wakacje, ale niestety taka wyprawa jakkolwiek bardzo edukacyjna wzgledem ich tozsamosci rozwali ich rytm snu :-(( musze sie powaznie zastanowic co zrobic
  • Witam serdecznie,mam 25 lat i od 2 tygodni mieszkam z Londynie. Poki co jestem troche zagubiona, szukam pracy, ale wierze, ze bedzie dobrze :-) Przyjechalam tu z moja druga polowa :-) Pozdrawiam cieplutko :-)
  • W czwartek jest organanizowany marsz Polakow w Londynie ku czci Papieza o 20 od Trafalgar Square do Katedry Westminster. Przynies swieczke i polska flage!
  • Londyn(35)

nie wiem czy tez macie takie uczucie,ale ja po zamachach poczulam sie jeszcze bardziej zwiazana z tym miastem. kiedys czulam sie tu gosciem, narzekalam chcialam wyjechac. po wyjezdzie do polski wreszcie zrozumialam ze to moj dom. nie wiem czy chcialabym zyc gdziekolwiek indziej w anglii. bo londyn to londyn a nie anglia. swietny z ta multikulturowoscia. a teraz pokazuje swiatu co to znaczy nie dac sie terrorystom. moi znajomi sa z roznych stron swiata. kazdy z nas moglby podkulic o...
  • Tak sie zaczytalam na watku o polskim czajniczku i herbacie, ze az prawie zapomnialam o co to ja sie chcialam zapytac. Mialam tam, ale pomyslalam, ze zaczne nowy watek :) Otoz, co jest z ta woda w Londynie?! Kurcze, takiego kamienia jaki tam osiada na czajniku to ja w zyciu nie widzialam. Juz podejrzewalam, ze tesciowa niekumata i za rzadko czajnik myje. Az zepsulam im ten czajnik i trzeba bylo nowy kupic. I mysle sobie, "to ja im pokaze, wezme i go umyje i nie bedzie kamienia". ...
  • Co się dzieje?!
  • Odbeda sie w sobote, 3. wrzesnia w Ealing Town Hall w godzinach 13:00 – 20:00 Pisza, ze beda firmy z GB i Polski, dzialajace w wielu sektorach gospodarczych. Czy ktos sie wybiera? Ciekawa jestem, czy warto?
  • Londyn!(20)

wiadomosci.onet.pl/1133923,12,item.html
  • przypominam tym co wiedza a reszte serdecznie zapraszam spotykamy sie w najblizsza sobote 11.09 po poludniu (ok.5) gdzies w centrum Londynu mam nadzieje,ze sie tu dogadamy co do miejsca i pory
  • jestem na kursie rzut beretem od Covent Garden/Holborn mam przerwe na lanczyk 1-2 i koncze pomiedzy 4 a 5 no sniadanie przed 9:30 tez moge zaliczyc :-) czy ktoras z was ma czas i ochote spotkac sie i poplotkowac? czekam na propozycje ...
  • o 6 wieczor (oczywiscie) w okolicach Charring Cross poki co ja i mrufkaa :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=31831175&v=2&s=0
  • Dziewczyny macie moze jakas kosmetyczke sprawdzona a najlepiej rodaczke, bo do tutejszych jakos zaufania nie mam (to przez dosawiadczenia z fryzjerami tutejszym, ktorzy sie pastwili nad moimi wlosami okrutnie;)Chcialam sobie tylko henne i regulacje brwi zrobic, jak znacie kogos takiego to poratujcie namiarem. Pozdrawiam i milego dnia zycze, chociaz pogoda dzisiaj cos nie dopisuje
  • ktore zainteresowane sa dzialalnoscia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=20585058&v=2&s=0 sprawdzcie prosze swoja poczte na gazecie i wpiszcie sie na naszym nowym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26021 na liscie obecnosci dzieki i caluje w wasze dobe serduszka :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się