londyn

(44 wyniki)
  • Witam, czy ktoś mogłby mi polecić niedrogi hostel w Londynie? Najlepiej w okolicach Camden Town. Ale tak naprawdę w każdym miejscu gdzie jest metro. Ktoś był w ostatnim czasie?
  • Witam Czy ktoś już leciał na tej trasie z Air Asia ile jest miejsca w samolocie o ogólnie jakie to samoloty ,obsługa itd Z góry dzieki za informacje
  • no wlasnie ... jak mozna dojechac z Brighton do Londynu i ile to kosztuje? Slyszalam, ze podobno mozna kupic bilet kolejowy i wtedy od razu ma sie tez przejazdy metrem. Czy ktos moze juz jezdzil na tej trasie ? baaardzo prosze o pomoc i dziekuje ...
  • Napiszcie jak to jest ze zmiana lotniska w Londynie : Gatwick -> Heathrow. Jak sie podrozuje? Ile to kosztuje? Sa jakies problemy???
  • Hej!Kto wie jak i za ile (mniej wiecej) mozna sie dostac z Heathrow na Gatwick i Stansted???Bede bardzo wdzieczny za jakies info. Chce leciec z Hiszpanii do Polski przez Londyn. Dzieki. POZDRO
  • Czy ktoś rezerwował bilety linii Ryanair z Londynu? Większość połączeń tych linii jest właśnie z Anglii. Mam tylko watpliwość czy nie będzie jakiś problemów na lotnisku w Londynie. Ostatnio byłam tam jeszcze przez wstąpieniem Polski do Unii i urzednicy w emigration office byli bardzo nieprzyjemni. Czy nadal pytają dlaczego przyjechało się do Anglii? Do Londynu chcę dotrzeć w inny sposób i dopiero stamtąd samolotem. Co o tym sądzicie?
  • Interesuje mnie jak najtaniej (np. z Krakowa) dostać się do Londynu o tej porze roku (zima)? Czy taniej jest autobusem czy autokarem i ile to kosztuje. Wiem ze autokar Krakowa do Londynu kosztuje ok. 400pln w obie strony. Czy jest cos tanszego?
  • jakie atrakcje warto zobaczyc a jakie mozna ominąć? Mam na myśli również te o których nie piszą w przewodnikach.
  • wybieram się w wakacje do irlandii. planuję lecieć ryanairem i przekraczać granicę w londynie (stansted). czy ktoś tam przekraczał granicę i może podzielić się doświadczeniami odnośnie wjazdu do UK? czy bardzo się na tym lotnisku czepiają? o co pytają? co dobrze mówić, a czego nie? no i ogólnie jak wrażenia. dzięki.
  • Londyn(5)

Szukam taniego noclegu na jedna nocke w Londynie. Mozecie cos polecic?
  • Chcesz pojechać autokarem do Londynu za 153 zł w 2 strony? Mamy promocję na wyjazdy w dniach 17 - 28 XII 2002. Odwiedź stronę www.wikel.prv.pl , a dowiesz się więcej!
  • JA OSOBISCIE SADZE ZE JEDNAK NIE ALE PEWNIE WIELU Z WAS SIE ZE MNA NIE ZGODZI.JEDNAK CHCIALBYM WIEDZIEC CO O TYM SADZICIE???CZY SIE SPRZEDAJE MECZE w EKSTRAKLASIE CZY NIE???
  • Znajoma osoba wybiera się do Londynu na trzytygodniowy kurs językowy. Ile forsy musi mieć aby udało jej się pozwiedzać Londyn i przeżyć? Bez ekstrawagancji. Jakieś pomysły?
  • witam, w wakacje wybieram sie na tydzień do londynu. Chciałbym jechać w okresie letnich przecen i wyprzedaży. Kiedy właściewie się one zaczynają, bo od różnych osób otrzymuję sprzeczne informacje. Jak ktoś wie to prosze o podpowiedź bo chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym ;))) Z góry dzieki, pozdrawiam, piotr
  • do osob ktore znaja Londyn - ogromna prosba o pomoc. Szukam hotelu na romantyczny weekend we dwoje do 200 Euro za noc (lub minimalnie wiecej) , najchetniej w centrum lub z dobrym i krotkim dojazdem do niego. nie ukrywam ze chetnie z jakims romantycznym widokiem na tamize. niestety gubie sie juZ w stronach internetowych w tym temacie stad prosba o pomoc. fajnie byloby jesli bylby to jakis klimatyczny hotel lub B&b lub aparthotel, moze cos w stylu wiktorianskim. w kazdym razie musi b...
  • prosze o odpowiedz kogos kto ostatnio ladowal w |Londynie . czy pytaja sie o gotowke czy karty wystarcza? beata
  • W najblizszym czasie bede potrzebowac przemieszczac sie dosc czesto miedzy Londynem a Wroclawiem. Nie mam ochoty soedzac po raz kolejny 24 godz. w autokarze, a nie wiem ja znalezc tanie loty. Moze ktos z was wyprobowal osobiscie jakis sensowny soposob podrozowania na tej trasie? Bede wdzieczna za wszelkie wskazowki.
  • Na przełomie czerwca/lipca wybieram się do Londynu. Czy ktoś wie, jak kupić tani bilet lotniczy ? Tzn. jakie linie mają dobre oferty, od kiedy można liczyć na promocje na wyjazd w tym terminie, ile może kosztować 2-tygodniowy bilet ?
  • Czy może ktoś się orientuje ile kosztuje godzina w kawiarence internetowej w Londynie?
  • czy w Anglii (i Irlandii tez) istnieje mozliwosc uzywania polskich wtyczek w angielskich kontaktach? Jak to zalatwic, zeby dzialalo? Przejsciowki? Mozna je kupic? CO i jak? dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się