Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      londyn

londyn

(33 wyniki)
    • Może ktoś mieszka lub bywa w tym mieście. Ja wybieram się pod koniec czerwca na tydzień i zamierzam trochę po sklepach pobuszować. Napiszcie co warto i gdzie i czy ewentualnie zaczynają się jakieś wyprzedaże już. Chodzi mi oczywiście o asortyment ubraniowo - dzieciowo - kosmetyczny ( ciuchy, buty, zabawki, kosmetyki ). Co jest fajne , tańsze niż w Polsce i ewentualnie nie do dostania u nas a warto. Będę wdzięczna za sugestie, bo Londynu nie znam w ogóle. Aha, będę mieszkac w Chelsea
    • Czy ktoś ma rozeznanie w sklepach Next w Londynie - do którego najlpiej się udać? Słyszałam, że Next na Oxford Street jest mały i nie ma pełnego asortymentu. Czy np. ten w Covent Garden jest OK?
    • Chce pojechac do londynu - pierwszy raz i stąd moje pytanie, bede lądować na Luton, jak daleko stamtad do duzego centrum handlowego, zalezy mi na sklepie Next i Primark. Serdecznie dziekuję za podpowiedź i pozdrawiam.
    • Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie się znajduje outlet Next'a w Londynie (tzn. ulica i stacja metra). Im bliżej centrum tym lepiej. Czy warto odwiedzić? Będę wdzięczna za informację.
    • właśnie wróciłam z wyprzedaży w Londynie i jestem bardzo zadowolona Duze obnizki w Gapie - bluzki dla dzieci od 2,5f, kostiumy 5f, sukienki od 8f, damskie rzeczy tez w bardzo atrakcyjnych cenach - kupiłam skórzane sandałki za 15f w Mexx - obinizki do 70% - wybór dla dorosłych bardzo duży, dla dzieci niczego ciekawego nie widziałam w Esprit bluzki, które w Polsce kosztowały 119 zł kupiłam po 7f w Clarks sandałki dziecięce 12f z 24f - kupiłam 3 pary :), damskie Clarksy od 20f (te...
    • Ląduję na Gatwick po południu 21.09, chciałabym tanio przenocować, zwiedzić po krótce Londyn i pojechać do mojego kolegi, który mieszka w Swansea. Dziewczyny mieszkające w Londynie, proszę o pomoc w znalezieniu naprawdę taniego noclegu, może być hostel, pokój gościnny.. Pozdrawiam i z góry dziękuję Magda
    • czy ktoras z was zna adresy sklepow bede wdzieczna za informacje
    • Znacie jakieś sprawdzone i niedrogie firmy kurierskie? Czy jest sens dodatkowo ubezpieczać przesyłkę jeśli ma wyższą wartość? Czy zdarzyło się komuś aby przesyłka z Londynu zaginęła ??
    • Proszę o podpowiedź... Przeglądając listę sklepów Nexta w Londynie wyskoczyła mi długa lista. Gdzie najsensowniej wybrać się na zakupy żeby dostać sporo rzeczy upatrzonych dla córeczki? Co prawda najdłużej będę w Harrow, Reading i w Leatferhead, ale mamy wynajęty samochód więc bez problemów możemy podjechać gdziekolwiek i tak będziemy sporo jeździli. Z góry dziękuję!
    • Niedługo wybieram się do Londynu. Chciałabym kupić sobie trochę ciążowych ubrań oraz ubranka dziecięce dla noworodka i dla dziewczynki około 4lat. Polećcie, gdzie są fajne i w miarę tanie sklepy.
    • Czy ktoś z Was może mi podpowiedzieć gdzie w Londynie można kupić klocki LEGO DUPLO???
    • Mam problem - mam dziecko dokładnie 3,5 roku, waży ok 15 kg. Jedziemy tuyrystycznie do Londynu i chcemy wózek zabrać ze sobą, bo zwiedzania bedzie sporo i kazdy który był tam radził byśmy brali wózek nawet jeśłi dziecjko będzie starsze. Zastanawiam się jaki to mógłby być wóżek: Maclaren XT (czy jest dla dzieci powyzej 14 kg)czy może XTR, a może Quest? A może Viva/Viva plus? Może ktoś mi dopomoże w wyborze? A może zupełnie inny będzie odpowiedni? Cena gra mniejszą rolę, bo wózek ...
    • Dziewczyny, znacie jakies fajne i tanie sklepy z ciuchami w Londynie dla ciezarowki oraz malenstwa? Podajcie nazwy i adresy.
    • Dziewczyny, doradźcie.Wybieramy się z mężem na dwa dni do Londynu.Co radziłybyście i gdzie zakupić z ciuszków dziecięcych.Chciałabym to sprzedać na Allegro,żeby "odbić" sobie koszty przelotu i wycieczki.Będę wdzięczna za wszelkie namiary.Myślałam np.o body firmy early days itp.niedrogich ubrankach
    • Czy jest i gdzie? Teściowa leci początkiem grudnia na jednodniowe zakupy (szkoda, że dla mnie zabrakło biletu)... Chcę jej zlecic listę zakupów, ale w tej chwili, przy obecnym kursie funta wogóle się nie opłaca. Będą juz jakieś przeceny? Ktos się orientuje?
    • Kochane mam do was prosbe napiszcie mi jakie warto centra handlowe zwiedzic (oczywiscie chce zrobic zakupy dla dzieci i siebie). Podrawiam i dzieki za info
    • co oprócz ciuszków dla dzieci można ciekawego kupić ; mam okazję "skoczyć" na 2 dni i chciałabym zrobić fajne zakupy :)
    • Możecie mi podać namiary na jakieś sklepy? A może wiecie ile kosztują bluzeczki z długim rękawem oczywiście z wizerunkim kucyka pony :-)
    • dla 2 letniej dziewczynki takie grubsze? Jak tak to po ile? Na allegro nic takiego nie znalazłam.
    • Witam! Mam pytanie-jaki jest koszt wysłania paczki np.10kg do Polski? Dzieki.Pozdrawiam pata3:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się