Dodaj do ulubionych

Next w Londynie?

05.10.11, 21:46
Czy jest i gdzie? Teściowa leci początkiem grudnia na jednodniowe zakupy (szkoda, że dla mnie zabrakło biletu)... Chcę jej zlecic listę zakupów, ale w tej chwili, przy obecnym kursie funta wogóle się nie opłaca. Będą juz jakieś przeceny? Ktos się orientuje?
Obserwuj wątek
    • magma_pl Re: Next w Londynie? 05.10.11, 21:59
      www.next.co.uk/stores/
      tu znajdziesz sklep najbliżej miejsca "pobytu" Twojej teściowej
      • amulka1987 Re: Next w Londynie? 05.10.11, 22:04
        O dziękuję, mam. A co z tymi cenami? Będzie coś niżej w grudniu? Któraś mama wie?
        • magma_pl Re: Next w Londynie? 05.10.11, 22:11
          oj,w grudniu to będą wieeelkieee przeceny
          • a-n-i-k-a Re: Next w Londynie? 05.10.11, 22:38
            magma_pl napisała:

> oj,w grudniu to będą wieeelkieee przeceny

ano beda - startuja zwykle 26 gru
            • malwina79 Re: Next w Londynie? 05.10.11, 23:59
              Ja byłam w Londynie na początku grudnia (w ubiegłym roku) i przecen praktycznie żadnych nie było. Owszem były świąteczne promocje i tyle. Początek grudnia to dla handlowców najgorętszy okres, wtedy się jeszcze nie przecenia smile
    • olik7 Re: Next w Londynie? 06.10.11, 14:11
      Są też sklepy wyprzedażowe Nexta, gdzie jest dużo taniej, na Ealingu jest na pewno jeden. Nie są to najnowsze kolekcje chociaż zdarza się, że to samo jeszcze wisi obok w Next a tu jest jest za 1/3 ceny, szczególnie ubrania dziecięce. Osobiście nie do końca rozumiem fascynacje w Polsce Nextem więc jeżeli i Tobie niekoniecznie zależy na Next to w Matalanie często są obniżki, można trafić w bardzo fajne ciuchy za dobrą cenę. Co do przecen to fajne bywają na Westfield w sklepach z butami, widziałam np. sandały Ecco za 22Ł (z 79Ł), wiem, że nie pytałaś ale może ktoś wybiera się jeszcze na zakupy wink
      • clonek13 Re: Next w Londynie? 06.10.11, 15:01
        ja jestem z Londynu, w ktorej jego czesvci bedzie tesciowa?next`a jest cala masa, obok siebie mam 2.
        poczatkiem grudnia to w next nie bedzie przecen ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka