Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      lubelskie

lubelskie

(4 wyniki)
    • Aron, w jakich miejscowościach mogę podziwiać te wille lekarskie, jadę właśnie do znajomych w lubelskie,okolice Lublina za Zalewem Zemborzyckim. Umieram z ciekawości ,jakie to wypasione chałupy tam zobaczę. Daj namiary na miejscowości.Pozdrawiam
    • Własnie dowiedzialam sie ,że przyjęto mnie na rezydenturę z interny. Mam pytanie- o miejsce w którym szpitalu warto jest zawalczyć? Wykluczam kliniki.
    • Jak wynika z danych Eurostatu, regionalny PKB per capita w 25 obecnych unijnych krajach w 2003 roku wahał się między 33% średniej unijnej w lubelskiem do 278% w Londynie. Produkt krajowy brutto w przeliczeniu na jednego mieszkańca był najwyższy w trzech regionach: Londyn (278% unijnej średniej), Bruksela (238% unijnej średniej) i Luksemburg (234% unijnej średniej). Wśród 37 regionów przekraczających wynik 125% unijnej średniej, 7 należało do Niemiec, po 6 do Włoch i Wielkiej Brytanii...
    • www.nationalreviewofmedicine.com/issue/2006/10_15-30/3_PM_your_practice01_16.html A jak ta kwestia wyglada w innych ( nie w Polsce) krajach EU ? Pozdrawiam dradam 1/2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się