lubelskie

(4 wyniki)
  • lubelskie mamuśki łączcie się:))
  • witam jestem w 34 tyg ciązy...planuje poród na jaczewskiego,ale jeszcze nie mam lekarza który przyjmuje tam ...słyszałam o dr Marciniak...czy ktos zna??(gdzie przyjmuje prywatnie??) do tego wszystkiego okazuje się ze poród moze byc wczesniej bo brzuszek juz mi opadł...jest to moja pierwsza ciaza i strasznie boje sie porodu...nic nie wiem na temat zzo ,ani o cenie ani o tym czy w ogóle mozliwe jest tam takowe.chciałabym rodzic z męzem ...tez nieiwem czy cos to kosztuje??? jak to jest z odzi...
  • Hej. Z poprzedniego lubelskiego wątku zrobił się już niezły tasiemiec, więc postanowiłam założyć nowy jako jego kontynuację:) Lublinianki zapraszam - piszcie co u Was słychać. Pozdrawiam Monika
  • gdzie się podziały przyszłe lubelskie mamy? co u Was słychać? ja jestem w 36.tygodniu ciąży. skończyłam już chodzić do Szkoły Rodzenia (polecam!) i teraz ,dosłownie prawie, siedzę i czekam na rozwiązanie. siedzę jak na razie po przychodniach robiąc badania. np. na grupę krwi. źle zrobiłam, że nie zrobiłam tego badania wcześniej. chciałam je wykonać na Kraśnickiej - bo tam mam najbliżej. okazało się, że jeśli chciałabym je zrobić za pieniądze, bez skierowania to musiałabym zapłacić... 71zl!...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się