lucka

(8 wyników)
  • Lucek(8)

Leżałam na sofie i czytałam książkę. Lucek wygramolił się z szafy i wskoczył na sofę. Położył mi się na ręce trzymającej książkę, wyciągnął jak struna, oparł przednie łapki na moim policzku i zasnął słodko. W tym momencie całkowicie się roztopiłam :-)))
  • Lucek(21)

Jutro tniemy. Michy schowane, jak wstaną po popołudniowej drzemce, to chyba trzeba będzie z domu uciec, bo jak to, nie ma kolacji? NIE MA KABANOSA????
  • ...a mianowicie, Lucek - o którym pisałam w innym wątku - trafił do nas. Jest to dwuletni, czarny kocur mojej cioci (starszej, schorowanej osoby). Lucek rozharatał sobie jakieś trzy tygodnie temu łapę, dostał antybiotyk i środek przeciwbólowy, ale wciąż kulał. Ciocia poprosiła nas o zabranie go - najpierw był u moich rodziców. Po wizycie u weterynarza dostał całkowity zakaz wychodzenia na dwór i trafił do nas - bo jesteśmy domem niewychodzącym. Pani weterynarz powiedziała, że Lucek ma w ł...
  • dzidkotek.blox.pl/html Jeśli uważacie, że nie powinniśmy tutaj się lansować, wykasujcie i opierniczcie na forum, żebym tego więcej nie robiła.
  • Słuchajcie, kilka dni temu zaczęły się problemy w postaci zasikanych elementów wyposażenia mieszkania. A to kołdra dziecka, a to nasza pościel... Podejrzewałam Lolusię, bo jej się zdarzyło to bezpośrednio po przyjeździe do nas. Ale uważniejsza obserwacja wykazała co innego. Dziś mąż wypatrzył Lucka (kocur ok. 2 lat, znam go od małego, a u nas jest od jakichś 2 miesięcy), jak posikuje malutką ilością moczu na pościel i usiłuje to zakopać. Po chwili kocur powtórzył ten sam numer na kartkę p...
  • To dzieło Lucka po wejściu na klawiaturę :DDDD Lucek z Bydgoszczy jest już od wczoraj u mnie, i z całego serca chciałam podziękować Lidce i Jarkowi, którzy go do mnie dowieźli, i którzy są wspaniałymi kociarzami :-) Tych, którzy chcieliby wiedzieć, jak wiedzie się Luckowi bez braciszka, zapraszam na luckowego bloga: dzidkotek.bblox.pl
  • W tym roku szykują nam się bardzo interesujące święta: wybieramy się wraz z naszą Netinką do moich rodziców, u których zamieszkuje Kicia, zwana też Noemi. W dodatku będzie wraz z nami także Lucek, szalony kotek mojej cioci. Ciocia wraz z Luckiem przyjechali do rodziców już wczoraj, a dziś moja mama zadzwoniła do mnie podzielić się pierwszymi wrażeniami. No i jest tak: -Noemi goni Lucka po całym domu z wyrazem szaleństwa w oczach -Lucek uciekając strąca i niszczy co tylko się da -w ra...
  • dzidkotek.blox.pl/2008/07/Cynamonek-Ancymonek.html#ListaKomentarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się