Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      macicy

macicy

(4 wyniki)
    • Witam! Potrzebuje pomocy. Na oddział Ginekologiczno-Położniczy trafiłam dnia 11.01.2009 r. z powodu silnych bólów brzucha i utrzymującego się od kilku dni krwawienia z dróg rodnych. Podczas pobytu przeprowadzono badanie USG, morfologię, badanie ogólne moczu, APTT, jak i wykonano test ciążowy z moczu. Na podstawie przeprowadzonego badania USG i pozytywnego testu ciążowego wykonano mi zabieg łyżeczkowania. Nie wykonano mi wówczas badania Beta HCG, które wykazało by stężenie hormonu ludz...
    • mam 45 lat drugi raz w miesiacu mam miesiączke trwa już 5 dni i jest strasznie obfita dostalam leki od lekarza ale nic nie pomagają a drugi lekarz powiedzial że mam dziś przyjechala do szpitala na łyżeczkowanie co powinnam zrobić proszę o pomoc
    • Czy któraś z pań miała przeprowadzony taki zabieg???Pytam się zupełnie powaznie-chciałabym wiedzieć czy to jest bolesny zabieg i czy lekarz bierze za to dodatkowe pieniądze jeśli ma umowe z NFZ?Pomożcie prosze!!!
    • witam,mam 50 lat ,od roku nie mam miesiaczki,ostatnio bola mnie bardzo piersi.biore preparaty z soja SOYFEM-czy moge byc w ciąży pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się