malta

(7 wyników)
  • Malta(5)

Mezczyzna szuka kobiety na wycieczke do malty na pazdziernik
  • Malta(6)

Planuję wyjazd na Maltę w październiku.7-10 dni, zależy od cen w tanich liniach .Niski budżet.Zwiedzanie intensywne + trochę odpoczynku , zależy od pogody.Wylot z Krakowa. Poszukiwana podróżniczka! Ja M 50+.
  • Szukam chętnych na dołączenie się do kilkudniowego wypadu na Maltę. Planuję wylot po 20 maja. Tak 4-6 dni. Koszty niskobudżetwo - 400 zł podróż po Malcie -autobusiki z wsześniejszej epoki (takie tam jeżdzą- tylko do lipca tego roku). hotele - kilka już mam na oku - coś około 15 euro/ dwójkę. o mnie, 37 lat choć nikt mi tyle nie daje, lubię zwiedzanie i podróże.
  • Witamy, dwie zrównoważone trzydziestolatki poszukują jednej/dwóch osób z prawem jazdy i samochodem na podróż do południowych Włoch, Sycylię i Maltę. Wyjazd we wrzesniu na dwa tygodnie. Rozważamy też mozliwośc przelotu do Włoch, wynajecia samochodu na miejscu, więc jeśli masz prawo jazdy a nie masz samochodu, to też da radę. Pozdrawiamy I M
  • ktos chetny? szukam towarzysza podrozy na malte, pobyt + jakies wycieczki fakultatywne najchetniej z rainbow tour, last minute, do 2000 mam 32 lata:)
  • Witam, mam 31l., jestem pogodna, niekonfliktową kobietą. Chciałabym pojechać na tydzień w ww. miejsca. Może być również Tunezja, Maroko czy pd Wlochy. Szukam koleżanki. pozdrawiam Justus
  • Szukam chętnych na dołączenie się do weekendowego wypadu na Maltę. Malta wiosennie, wolna od masy turystycznej zalewającej wyspę latem, kwitnąca, wygląda ponoć cudownie. Planuję wylot po 15 kwietnia, ewentualnie na początku maja. Najlepiej od środy do niedzieli (raczej wystarczy) ewentualnie przedłużyć na tydzień. Koszty niskobudżetowe. Samolot z Krakowa ok. 300 zł, do tego tanie noclegi plus podróżowanie oldschooolowymi autobusami. Całość powinna się zmieścić w przedziale 600- 800 zł. O m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się