malta

(7 wyników)
  • Będę przez jedne dzień przejazdem w Poznaniu i chciałabym wejść do Galerii Malta - zależy mi na sklepie Marks&Spencer, bo u mnie niestety nie ma :-( W jakiej to jest odległości od dworca? da się w pół godziny dojść na piechotę? jesli nie, to jest dobre skomunikowanie tramwajowe / autobusowe z dworcem głównym? Pomóżcie, bo nie chcę zabłądzić ;-)
  • wybieram się na zakupy wiosenne i zastanawiam się nad tą właśnie galerią, jeśli ktoś z was był to dajcie znać czy warto
  • Gdzie najlepiej się wybrać? Chciałabym przede wszystkim zrobić zakupy dla dzieciakow (czapki, spodnie, buty)ale także dla siebie i męża(spodnie, buty, jakąś kurtkę dla siebie), z reguły jeździliśmy do M1 lub KingCrosa, ale może warto gdzie indziej się wybrać?tylko gdzie?Mieszkam 40 km od Poznania, pojadę z dzieciakami, więc jak już gdzieś wjadę to tam zostanę;)i chciałabym pokupować wszystko w jednym miejscu Czy znacie jakiś sklep gdzie mogłabym dostać kurtkę na siebie, najszczuplejsza nie j...
  • dziś widziałam w necie śliczne dzieciece ubranka i poszłam obejrzeć na zywo. niestety u nas w sklepie nie ma dzieciecego działu. sprzedawczyni mi powiedziała, że jest w poznaniu.Czy któraś z Was widziała te ubranka, w szczególności kurtki dla dziewczynek, po ile są, dużo to dział, jest juz jesienna-zimowa kolekcja ? moze bym się wybrała przy okazji,na obrazkach pięknie wyglądały
  • Który H&M jest największy, ma największy wybór ubrań? Najczęściej jeżdżę do M1 ale tam nie ma za dużo. Dzięki z góry.
  • Czy ktos sie orientuje gdzie w Poznaniu moge zakupic sandalki Superfity dla chlopca? Chodzi mi o sandalki z zabudowana pieta i zakrytymi palcami, ale dosc powycinane. No i niestety na szeroka stopke, czyli z trzema rzepami do regulacji. pewnie mnie odeslecie do ostatniego postu Coronelli, ale juz czytalam i niestety rady na nic sie zdaly, bo wszystkie sandalki z podanych linkow maja odkryte palce i 2 rzepy, a z doswiadczenia wiem, ze te moga byc za waskie dla mojego syna.
  • dziewczyny z Poznania i okolic czy słyszałyście coś o otwarciu sklepu NEXT w tym nowym centum handlowym nad Maltą ??? bo mi sie obiło gdzieś o uszy ale pewna nie jestem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się