Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      malta

malta

(3 wyniki)
    • Witajcie, zarezerwowałam właśnie przelot i hotel na Malcie. Jest to wyjazd rodzinny, zorganizowany całkowicie samodzielnie. Z racji tego, że niewiele jest opinii na temat wypoczynku na Malcie, chciałabym prosić o info od osób, które juz zwiedziły Maltę. Czy jest tam nadal aż tak drogo jak kiedyś, przed przystąpieniem Malty do UE? Co warte jest zwiedzenia? Chcemy także przepłynąc na Sycylię i zwiedzić Etnę. Wiem, że pływaja tam promy. Może ktoś ma namiary na strone promową, ...
    • Witam, prosze o linki dotyczace komunikacji na Malcie, mapy dojazdow, ceny biletow. I praktyczne info dotyczace tamtejszych autobusow.
    • Witam, niebawem lece na Malte ale kierunek w moim zapytaniu nie ma znaczenia,odwiedzilam kilka polskich stron ktore proponuja mi wypozyczenie samochodu na Malcie i to w atrakcyjnej cenie,troche to dla mnie dziwne, czy taki sposob wypozyczenia jest bezpieczny? zeby nie bylo tak iz gotowke wysle polskiemu posrednikowi a po przylocie nie bede miala auta. prosze o rade.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się