marekmareczek2 29.08.11, 13:31 Planuję wyjazd na Maltę w październiku.7-10 dni, zależy od cen w tanich liniach .Niski budżet.Zwiedzanie intensywne + trochę odpoczynku , zależy od pogody.Wylot z Krakowa. Poszukiwana podróżniczka! Ja M 50+. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olatravels Re: Malta 05.08.12, 17:27 Malta - cudowne miejsce, można zaryzykować stwierdzenie: Raj na Ziemi :) odwiedziłam to miejsce w czerwcu i z pewnością wybiorę się tam jeszcze raz. Odpowiedz Link
aduerin Re: Malta 05.08.12, 22:15 niski budzet na Malcie to dosc trudne bedzie... ceny masakryczne. Kraj ladny, ale w 5 dni zwiedzony w sredniointensywnym tempie wzdluz i wszerz, lacznie z Gozo. Chyba ze pozostale 5 wypoczynek. .. Odpowiedz Link
olatravels Re: Malta 06.08.12, 22:11 Mnie przelot, noclegi, jedzenie, zwiedzanie, 7 dniowy bilet na autobusy - tygodniowy pobyt - wyniósł 1500 zł dodam, że nie oszczędzaliśmy :) Wakacje były w czerwcu więc z pewnością było taniej niż w pełnym sezonie. Odpowiedz Link
beata.krak Re: Malta 08.08.12, 18:34 Być może dołączę na wyjazd 7dniowy. Proszę o kontakt: beata.krak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
morzaioceany Re: Malta 13.08.12, 14:27 Witaj! Wszystkie listy są zwracane z Twojego adresu. Odpisz ma moją skr. Odpowiedz Link