marsa

(121 wyników)
  • kochani powiedzcie mi czego mogę się spodziewać po uranku ( 12d w baranie ) do natalnego marsa (10d w koźle- mój mars jest 2 stopnie za MC ? ) Dodam tylko że właśnie pluton przechodzi przez MC i zrujnował mi dokładnie wszystkie dziedziny życia - nie chcę więcej rewolucji a teraz na dodatek - od maja kwadratura urana do natalnego marsa przy MC. Jest się czego obawiać?
  • 17 wrzesnia bede starsza o kolejna wiosne. Solariusz to, oczywiscie, tylko taka symboliczna opowiesc o wydarzeniach nastepnego roku. Ale rzucilam okiem z ciekawosci W solariuszu wciaz slady opozycji saturn - uran, ale juz nie tak scisle jak w 2009, ktore to normlanie przepalaly na pol moj solariusz (w pol wrzesnia 2009 uscislia sie opozycja) nie mowiac o tranzytach ktore mi zgotowaly. Jowisz i uran sa w koniunkcji - tak jak w radixie, i tak jak w radiksie sa one w sekstylu/trygonie do...
  • Właśnie przed chwilą odkryłam,że w horoskopie porównawczym mam z pewnym panem układ...hmmmm...chyba wysoce naszpikowany pociągiem fizycznym-jego Mars w koniunkcji z moim ASC, mój Mars w kon.z jego ASC. Czy faktycznie taki układ sprzyja wzajemnej fascynacji i ją podtrzymuje(przynajmniej przez jakiś czas),czy jest raczej"przereklamowany"?
  • jesli dobrze kombinuje to: na porannym, tuz przed wschodem slonca, przepieknie prezentuja sie jowisz i wenus. wenus jest w baranie, w luznej koniunkcji z marsem. ale marsa juz nie widac. potem wschodzi slonce. dlaczego nie widac marsa
  • Szukałam w wyszukiwarce forum, ale nie mogę znaleźć. Wydaje mi się, że to kiedyś już było poruszane. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy ścisła koniunkcja męskiego marsa i kobiecego marsa, może być aspektem erotycznym? Czy też to są podobne cele, zainteresowania i działanie? Mam takie dwa przypadki w swoim, życiu, ale nie są to układy miłosne. Jeden przypadek to w rodzinie, bardzo dobrze nam się rozmawia, lubimy podobne rzeczy i podobnie działamy. Drugi przypadek, to moja przyj...
  • Witam Co można wywnioskowac o powyzszej konfiguracji w synastrii, koniunkcja mars- wenus mężczyzny tworzy luzną koniunkcję z ASC i lilth kobiety, dodatkowo jej mars dokładnie na DSC mężczyzny. Zadatek na "fatalny" romans? W kontaktowym ciekawa koniunkcja wenus/ księżyc. Pozdrawiam
  • na 6 - 7 stopniu byka. niby nietrafia sie rzadko, ale na ostatniej podobnej koniunkcji w wadze poznalam ciekawa osobe tylko ze tamta koniunkcja mi robila sekstyl do wenus i marsa w lwie. koniunkcja 19 maja bedzie w kwadracie do mojego ksiezyca na MC jakies problemy w domu? dodatkow uran powoli zaczyna robic trygon do natalnego urana i jowisza i sekstyl do ksiezyca. ale nie wiem kiedy, bo uran jest obecnie na 3 stopniu, a urodzeniowe ksiezyc, jowsz uran, sa na 4 i 5 stopniach strz...
  • Proszę o pomoc. Poznalam bardzo ciekawego mężczyznę. Mam teraz na ascendencie saturna i o dziwo pan ten jest koziorożcem. Bardzo dobrze się czuję w jego towarzystwie. Nie jestem w nim zakochana, ale wszystko może się stać - tak mi się wydaje. Mój bliski kolega ostrzega mnie przed tą znajomością, twierdząc, iż pod urokliwym obliczem tego pana kryje się psychopata. Mam zazwyczaj silnie roziniętą intuicję, lecz w tym przypadku nie czyję tego. Jest to mężczyzna o podobnych do mnie ...
  • witam serdecznie:) otoz mam marsa w Skorpionie w domu III w kwadraturze do wenus w Lwie(jestem urodzeniowym Lwem) w domu XII, orb 0.04 a więc podobno aspekt ten jest bardzo silny(?). troche mnie to zastanawia, a troche martwi. jestem kobieta ale... no właśnie. czym to grozi;)?
  • witam wszystkich:) Tak sie zastanawialam ostatnio nad moja fatalna relacja z ojcem i ostatnio spojrzalam na nasze horoskopy natalne i jestem w szoku. Ja mam w natalnym opozycje marsa (1 dom) do urana (w 7 domu) i do tego jest w kwadraturze merkury (4 dom). A u mojego taty dokladnie w koniunkcji do tych 3 moich planet jest: identyczna opozycja mars -uran, z tym ze jego mars na moim uranie a jego uran na moim marsie. I w kwadraturze do tego jest u niego pluton, ktory jest w koniunkcji do ...
  • Tranzyt marsa przez urodzeniowego merkurego (V D - koziorożec) i jednoczesny tranzyt merkurego przez marsa (VIID - ryby). Co taki układ moze mówić o propozycji zawodowej otzrymanej w takim czasie. Można coś na ten temat powiedzieć?(MC jest w bliźniętach)
  • witajcie, mialam okazje analizowac horoskopy kilku par z obecna koniunkcja marsa do ksiezyca. Ksiezyc u kobiety i obwrotnie tez. Moze to zbieg okolicznosci, ale wszystkie te zwiazki byly bardzo niestabilne i maxymalnie wypalajace mimo obecnosci rozniez harmonijnych aspektow. Teraz sama jestem uwiklana w relacje z podobnym aspektem. Opozycja zenskiego ksiezyca do meskiego marsa.To hustawka z nieba do piekla (z lekka przesada), od euforii do rozpaczy.Ksiezyc w skorpionie do marsa w byku....
  • Witam, mam duży problem i wydaje mi się że może mieć on związek z moim horoskopem. Otóż mam kwadraturę marsa z wenus, marsa w I domu, wenus w dziewiątym. Czy może to oznaczać kłopoty z mężczyznami? Czy to jakaś patologia? W pierwszym domu mam też neptuna ale to chyba nie ma az tak duzego znaczenia, a moze ma, nie wiem. W każdym razie nie daje mi to spokoju i coraz bardziej pogrążam sie we własnej psychice i nie moge z tego wybrnąć. Błagam niech mi ktoś pomoże!!! moja data ur 21...
  • Jak działa opozycja Marsów między kobietą (Mars w Byku w opozycji do Plutona) i mężczyzną (Mars w Skorpionie i koniunkcji do Plutona)?
  • taki aspekt w synastrii, da się coś z tym zrobić, co?, czy pozostaje tylko temu nieszczęsnemu Marsowi walić głową w mur, ewentualnie ewakuacja?:) Wiem co czuje właściciel Marsa, a co przy takim aspekcie może odbierać właściciel Saturna?
  • Witam! Borykam się z trudnościami znalezienia pracy i tak się zastanawiam, czy to wina marsa, który retrograduje a w moim radixie jest władcą domu VI, a więc domu pracy? Czy jak Mars się ruszy coś może się zmienić? Zwłaszcza że jak już będzie szedł to kierować się będzie ku MC, gdzie dojdzie ok. lata.
  • Czy znacie osoby z takim aspektem? co w ich byciu i charakterze dominuje? Będę wdzięczna za wszelkie spostrzeżenia.
  • Jak odczytalibyscie taki aspekt: Mars tranzytuje urodzeniowego saturna a saturn urodzeniowego marsa i tworzy to kwadraturke? Czy moze wzajemne sily tych planet zniosa sie w takim ukladzie? Jest szansa na lagodnosc takiego tranzytu? Dotyczy to domow pierwszego w byku i piatego w lwie
  • Facet, 30 lat, kariera zawodowa i uznanie w środowisku,na zewnątrz opanowanie, mądrość życiowa i szalona determinacja. Poznałam go ostatnio i zafascynował mnie.Badam sobie jego horoskop i ma taki układ: Słońce- Merkury- Mars na IC ( skorpion)w opozycji do Jowisza na MC ( Byk). Dodatkowo to Słońce skwadrolone z Saturnem . Proszę o pomoc w interpretacji tej opozycji.
  • Do ilu stopni działa w porównawczym aspekt koniunkcji pomiedzy marsem a wenus? U mnie z partnerem jest tzw podwójny nelson, ale orba jest dosc szeroka, bo z jednej strony 10 stopni, a z drugiej 12 stopni koniunkcji mras-wenus?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się