marsa

(17 wyników)
  • było by zajebiscie gdyby MARS zaczal znowu funkcjonowac... uwazam ze teraz sporo ludzi by tam chodzilo bo nie ma gdzie isc wieczorami a tam byly czesto fajne imprezki!!!!!! Zreszta w wakacje duzo ludzi tam chodzilo. Co Wy na to?? moze cos wiecie na ten temat??? Kto jest za niech sie wpisze ;] duzo ludzi narzekalo ze byla tam lipa a jak go nie ma to sie przekonali ze to bylo najlepsze miejsce w CCH :D POZDRAWIAM I ZROBMY COS ZEBY ZOSTAL PONOWNIE OTWARTY!!!!!
  • 25.12.2004 miejsce: MARS Ja chcialbym tylko powiedzieć wam wszystkim, że MARS nierządem i ch**em w gardle stoi;)) Nigdy więcej tam nie pójde po tym jak paru szanownych gości pochodzących raczej z "nielotnych" sfer intelektualnych chcialo mi napi***olić z ZYZUNEM na czele buahahahaha. Powód całego zamieszania niby byl błachy, ale jak widać w swojskich chełmnińskich chlopakach z raszei i nie tylko, odezwał sie zew natury który mowił im " ZAJ**B MU ZAJ**B" no i jeszcze ZYZUN pseudo ...
  • mars?? (25)

Niby wszyscy tak objeżdżają marsa że jest do kitu itd a jednak za każdym razem jak tam wejde to jest full ludzi mozecie mi powiedziec jak to jest mozliwe?? Zeby pożądni ludzie chodzili do takiej agencji towarzyskiej... bo inaczej nie umiem tego nazwac... laseczki przychodzą siętam zareklamować?? machcjąc pupą!!!!!!!!
  • Wczoraj byłam w marsie i zginęło mi 100 zł, zresztą nie tylko mi. Taki lokal i złodzieje?? Nie spodziewałam się!!!!!! Co wy na to???
  • Czy to prwada, ze likwiduja dyske???Tak podobno bylo ogloszone na ostatniej dyskotece.
  • BYŁ KTOS WCZORAJ (07.10.2005) W MARSIE? DUZO LUDU? KTOS CIEKAWY? (JAKIES LASKI?) :-D DAWNO MNIE TAM NIE BYLO, WIEC PYTAM CZY WARTO - ZE WZGLEDU NA SAMA IMPREZE, ALE TEZ LUDZI..? :-) POZDRO
  • Jest godzina 22. Ide ulicą i mam zwałe z wszystkich ludzi wylansowanych, których mijałem. Stojąc koło bramki zauważyłem, że te wszystkie osoby ciągną do MARSA jak pszczoły do ula:D SRAM na to, my wybieramy się do Hipnozy
  • CHCIALBYM WIEDZIEC JAK MIJAJA SOBOTY W MARSIE NIEMA MNIE TROCHE W TYM POJARANYM CHELMNIE A CHODZILEM TAM CZESTO PISZCIE
  • n o i jak zwykle zadyma tym razem bylo zabawnie piszcie co wiecie;-)
  • wybralam sie ostatnio do marsa a tam zonk zamkniete szalu tam nie bylo ale mozna bylo wypic kulturalnie piwko?.........prosze napiszcie oco myslicie....
  • ??
  • ku..m co to ma znaczyć
  • Moim skromnym zdaniem w piatki jest lepszy klimacik, dj gra bounce za to w soboty jakies guFna dla par po 30-ce. Piątek jest pierwszym dniem weekend'u wiec jest wieksze cisnienie...a w sobote to na KACU sie nie chce.......rozumiecie. Kiedy lepiej? Mile widziana argumentacja?
  • Dwa tygodnie temu byłem w tej knajpie i widziałem,że tylko dwie laski dobrze się bawiły.Kiedy większość kolesi zaczęło na nie patrzeć reszta lasek wyskoczyła na parkiet i zaczęła się wyginać! Swoista walka na parkecie! Pozdrowionka dla tych dwóch,pierwszych dziewczyn (brunetka i blondynka)!!! Naprawdę dawały radę!
  • gdzie lepiej sie wybrac???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się