marsa

(2 wyniki)
  • zadałam teoretycznie pytanie kartom co moze wydarzyc sie podczas pobytu MARSA w moim 12 domu ( mars wlasnie tam jest i zaraz mam kwadrature marsa do słonca ale i jednoczesnie słonca do słonca) Pamietam jak kiedys mialam taki uklad bo taki zdarza sie co 2 lata i wtedy mialam maly remont w domu, pamietalam ze musze uwazac bo mars w kwadr do slonca to moze byc cos niespodziewanego...mimo iz wiedzilam i uwazalam to mialam taka sytuacje ..napastowlam podloge po remoncie w claym pokoju i chcialm ...
  • Mag Patrząc na kartę w tej pozycji, w oczy rzuca się moneta, a chciało by się powiedzieć gwiazda hollywodzka. Moneta jest koloru złota, słoneczna, żywioł ognia. Szczęściarz chciałoby się powiedzieć. Ciekawe co to ma współnego z Marsem w Baranie. Mag jest przedsiębiorczy, asertywny, na mojej karcie to akrobata. Gdybym miała ospisać człowieka, to powiedziałabym wariat, kóry nieczego się nie boi. Dobra muskulatura Maga, sprawność w żąglowaniu buławą, pucharem, mieczem, utrzymanie się jakimś c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się