marsa

(5 wyników)
  • Witam.Mam pytanie Jak przejawia sie mars w koniunkcji z urodzeniowym plutonem na ascendencie?Nina
  • Jestem poczatkujaca.Czy moglibyscie mi przyblizyc ten aspekt?(wenus dom 11 byk,mars dom5 skorpion)
  • Witam wszystkich! Od jakiegoś już czasu odwiedzam to forum, bo astrologia jest mi bliska. Niestety jestem samoukiem, w dodatku moja wiedza jest bardzo powierzchowna, no i brakuje mi wiary w moją wiedzę. Moglibyście pomóc mi określić planetę, która dominuje w moim horoskopie. Urodziłam się 15.10.1975 o godz. 12:15 w Opocznie, a więc mój ascendent jest w samej końcówce strzelca, natomiast cały znak koziorożca zawarty jest w pierwszym domu. Prawdopodobnie urodziłam się chwilę później, gdy...
  • Natalnie mam pluton w V domu w koncówce panny, za jakis czas wejdzie mi do VIII domu, chciałabym wiedziec co niesie ze sobą taki tranzyt, przez ten dom (owiany złą sławą zreszta)
  • descendent mam w pannie. niedawno po raz pierwszy Saturn wparowal mi do 7 domu. jesli chodzi o relacje damsko-meskie, to od dluzszego czas (rok!) rycze co dwa, trzy dni przez pewnego faceta,ale nie bede sie o tym rozpisywac. przyjaciol brak. mam pytanie, czy gdy za kilka miesiecy saturn cofnie sie, czego powinnam sie spodziewac? bedzie lepiej? Moglby ktos opisac swoje przezycia zwiazane z wpadajacym saturnem do 7 mego domu i potem powracacjacym? z gory dzieki. pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się