Dodaj do ulubionych

Mars w Baranie-(-)Mag

13.12.10, 15:41
Mag
Patrząc na kartę w tej pozycji, w oczy rzuca się moneta, a chciało by się powiedzieć gwiazda hollywodzka. Moneta jest koloru złota, słoneczna, żywioł ognia. Szczęściarz chciałoby się powiedzieć. Ciekawe co to ma współnego z Marsem w Baranie. Mag jest przedsiębiorczy, asertywny, na mojej karcie to akrobata. Gdybym miała ospisać człowieka, to powiedziałabym wariat, kóry nieczego się nie boi. Dobra muskulatura Maga, sprawność w żąglowaniu buławą, pucharem, mieczem, utrzymanie się jakimś cudem na monecie, mówi o tym, że Magowy Mars w Baranie, potrafi poradzić sobie w każdych okolicznościach? Ciekawa jestem jakie macie skojarzenia z tą kartą.
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: Mars w Baranie-(-)Mag 13.12.10, 21:24
      Ja chętnie Nielaik, bo bliski mi Baran,Mars i Mag w horoskopie, ale proszę ,/ja nie w temacie/
      o jaką kartę Ci chodzi gdy piszesz
      /patrząc na kartę w tej pozycji,w oczy rzuca się moneta.../ sad smile
      • 2bieguny Re: Mars w Baranie-(-)Mag 13.12.10, 21:46
        Kiedy zaczynałam moją przygode z kartami, zapytałam talię o mój sygnifikator i wyciągnełam Maga.
        Ja taka, oczywiscie jaka siebie widze: uparta poszukiwaczka nowych wrazeń, nie moge usiedziec na miejscu, ciagle pociaga mnie cos nowego, asertywna, wytrwale dąże do celu, jesli nie bytroscią, zwinnoscią , to pokorna mozolną pracą, niestety nie poddaje sie zarzadzaniu przez innych, nie lubie miec nad sobą pana. Podejmuje nowe wyzwania, choc w głębi duszy budza mój lęk, Róznie czesto miewam bezsenne nocy.
        Teraz mój Mag siedzi w 9 mieczy ostatnio w Pustelniku, nie wiem co życie przyniesie dalej.
        Walcze ze swoimi słabosciami, wydaje mi się, w mojej ocenie, ze ostatnio wygrywam.
        Ktoś mi kiedys w moim rozkładzie napisał, ze 7 mieczy mam przewalczyc wysiłkiem fozycznym wink Staram się.
        Mag to wieczna walka o niedoscignione ideały smile
        Stoi na monecie, realne zycie jest bardzo wazne, ale nie ucieka tez od pucharów, skłonny do działania smile Niegłupi smile
      • ma_ewa01 Re: Mars w Baranie-(-)Mag 13.12.10, 21:47
        Mars w baranie- proszę uprzejmie, mam to w swoim horoskopie...
        Musze juz, natychmiast, zaraz w tej chwili...
        Msmile
        • asia.33 Re: Mars w Baranie-(-)Mag 13.12.10, 22:25
          a w a jakim domu?
          Mas w baranie jest we wlasciwym miejscu bo palneta barana jest mars..marsa tlumaczy sie jako enegria sporzywana na cos ( tu wazny jaki to dom0 coa bardzo czesto zwiazen jest to zwyczajnie w fizyczna sila zwlaszcza u mezcyzn...Baran niecierpliwy, muzi zaznaczyc swoja obecnosc to tez mozna podciagnac do marsa w baranie czyli poazac sie zaistniec, zwrocic na sebie uwage slynne "najpierw ja" "ja pierwszy" smile)))))
          • nielaik Re: Mars w Baranie-(-)Mag 14.12.10, 16:33
            Kartę Maga wylosowałam w pozycjo odwróconej, stąd stwierdznie patrząc na nią w oczy rzuca się moneta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka