Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      mazury

mazury

(112 wyniki)
    • macie jakies sprawdzone miejsca?? chodzi mi o kwatery nad jeziorem, ktore oferuja wypozyczenie kajakow na majowy weekend. jesli macie jakies sprawdzone miejsca albo linki do stron, podajcie plizzz. pzdr :))
    • Witam, chce się wybrać z żoną i 5 letnim dzieckiem na początku września na mazury - do gospodarstwa agroturystycznego, gdzie będziemy mogli sobie spędzić tydzień czasu z dala od zgiełku dużego miasta - z możliwością jazdy na koniach, ale dodatkowo bardzo mi zależy na tym aby jeden dzień spędzić na jachcie - nie mamy żadnego doświadczenia w pływaniu na żaglówkach - więc szukam "atrakcji" polegającej na możliwości żeglowaniu z doświadczonym właścicielem jachtu. czy jest to w miarę popular...
    • jestem zdecydowany wynająć domek na mazurach dla 8 osób (w tym dzieci),termin 3-17 lipca,tylko z dostepem do lini brzegowej. czekam na poważne oferty w rozsadnej cenie na maila art2d@wp.pl
    • witam moze ktos juz był i sie orjentuje jakie sa ceny zywnosci w tym roku bo w tamtym nad mozem to paranoja pepsi 2 l 8 zł chleb 3 zł . jak w tym roku wyglada to na mazurach
    • [b]witam serdecznie[/b] Poszukuje pokoju na mazurach dla 2 osób z łazienką i najlepiej wyjściem na jakiś tarasik lub balkonik (jedna osoba paląca), + wyżywienie, ale jakaś lodóweczka do chłodzenia napojów też by się przydała w pokoju, no i czajniczek (coś tak jakby mini aneks :). + dostęp do jeziora (wędkowanie) + atrakcje agroturystyczne termin 18/07 - 01/08 z góry serdecznie dziękuje za propozycje - można na forum a także na maila : janusz_83@onet.pl
    • Witam wszystkich forumowiczów. Mam do Was ogromną prośbę – pilnie poszukuję wolnego pokoju w kameralnym pensjonacie na Mazurach dla czteroosobowej rodziny (2 os. dorosłe oraz dwójka dzieci – 8 lat i 1 rok) w terminie 09-16.08. Zależałoby mi na sympatycznym miejscu położonym nad czystym jeziorem, z placem zabaw i wypożyczalnią sprzętu sportowego (rowery, rowery wodne …). Idealnie gdyby to była miejscowość, gdzie można w okolicy zobaczyć coś ciekawego, a wieczore...
    • szukam w terminie 23.07-26.07 domu lub noclegów dla 4-6 osób na mazurach blisko jeziora. Trochę trudno jest znaleźć w sezonie nocleg tylko na cztery dni, ale może komuś też będzie pasowało.Dzięki za pomoc
    • Witam, grupka 7-8 kulturalnych i odpowiedzialnych przyjaciół poszukuje domku na mazurach (termin sierpień 1-2 połowa). To na czym nam zależy to cisza i spokój - a więc najlepiej domek na uboczy, bez sąsiadów i ośrodków w pobliżu. Oczywiście warunkiem koniecznym jest jezioro - im bliżej tym lepiej (do 300 m). Szukamy domku do wynajęcia w całości, w pełni samodzielnego. mail: pewup@yahoo.com pozdrawiam Piotrek
    • czy mozecie polecic jakis domek na warmi lub mazurach, koniecznie nad jeziorem z dostepem do lini brzegowej. oczywiscie w jakiś rozsądnych cenach:)
    • Szukam domku, pokoju dla 3 wędkarzy niekoniecznie na długi weekend majowy. Najchętniej do 200 km od Warszawy. Ważne aby jezioro było dobrze zarybione z możliwością połowu z brzegu lub pomostu (a nie z łódki). Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi najchętniej ze wskazaniem kontaktu (najlepiej mail, www). Pozdrawiam Błażej -
    • MAZURY(12)

Witam ogładałem ostatnio zdjęcia Mazur w internecie i tak się nakręciłem ,że szukam czegoś dla 4 osób w lipcu?
    • poszukuję miejsca na mazurach, najlepiej domek 4-6 osób (koniecznie z łazienką, najlepiej przy osrodku). zależy mi na rozrywkach dla dzieci, pełnym wyżywieniu, wypożyczalnia sprzetu wodnego. jakby był jeszcze basen to byłoby idealnie!
    • Poszukuje domku dla 5 osób (4dorosłe i córeczka 7lat) do kompletu mamy jeszcze dwa pieski, kundelki wielkości lisów. Domek potrzebny od 17.08 do 29. 08. Konieczne ogrodzona posesja z prywatnym dostepem do jeziora. Pozdrawiam, mój tel 693075085.
    • Witam, szukam takiego domku na mazurach, aby pomost wychodził prosto z domku i wysuwał się na jezioro. Czy może ktoś słyszał o takim wymarzonym miejscu dla zapalonego wędkarza??
    • witam, chciałbym pojechać na kilka dni na mazury, ofert zamieszczonych w internecie jest od groma i ciut ciut ale mam nadzieję że ktoś tutaj poleci mi coś sprawdzonego ;) moje oczekiwania są następujące: liczba osób 2 (góra 3) cena do 100 zł za dobę przy 2 os. odległość od jeziora mniejsza niż kilometr i chciałbym żeby był to domek letniskowy lub pokój z oddzielnym wejściem, aaa i łazienka jest mile widziana ;) z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam
    • Czy znacie jakies urokliwe miejsce na Mazurach,dokąd można by sie wybrać we wrześniu z dziećmi? Chodzi mi o takie miejsce , gdzie byłyby jakies zwierzątka gospodarskie i warunki przyzwoite (obojętnie domki czy pokoje byleby z łazienką). Proszę o pomoc. pozdrawiam.
    • Poszukuję jakiegoś sympatycznego miejsca, gdzie można spokojnie odpocząć, bez nadmiaru ludzi i hałasu, a jednocześnie popływać na desce. Pomożecie??
    • Chciałabym pod koniec sierpnia wyjechac na mazury augustow mikolajki mrągowo cos z tych miejscowosci szukam bardzo taniego noclegu dla dwoch osob za ok 30zł? nie szukam wygod typu tv czy lazienka w pokoju alezy mi jedynie na czystych pokojach i normalnych wlascicielach mzecie mi cos polecic?
    • Szukam do wynajęcia domu dla 10 osób, najlepiej 5 pokoi, w terminie podanym w temacie, blisko jeziora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się