Gość: anka IP: *.chello.pl 14.07.09, 14:39 witam moze ktos juz był i sie orjentuje jakie sa ceny zywnosci w tym roku bo w tamtym nad mozem to paranoja pepsi 2 l 8 zł chleb 3 zł . jak w tym roku wyglada to na mazurach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rioterini Re: mazury jakie ceny 24.07.09, 22:15 Tak samo jak w zeszłym roku nad morzem - z tego ludzie żyją, daj im zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki Re: mazury jakie ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:25 na mazurach nie ma takich deptaków i tłumów. Wię ceny w sklepach tak jak w całej polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: mazury jakie ceny IP: *.ip.jarsat.pl 18.02.10, 13:44 Jeśli wybierzesz się poza wielkie jeziora i trafisz do normalnego wiejskiego sklepu, to będzie taniej niż w markecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika22 Re: mazury jakie ceny IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 15:02 Hej znalazłam fajną stronkę z tanimi studenckimi wyjazdami na Mazury - warto zerknąć www.ois.pl/offer/WielkieWakacyjnyrejsMazurski2010 z tego co widziałam jedzenie już jest w cenie także na prawdę się opłaca, ja się chyba skuszę:) Odpowiedz Link Zgłoś