Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      menopauza

menopauza

(3 wyniki)
    • Dzień dobry, szukam zestawu kremów dla mamy która przechodzi menopauzę. Przez napady gorąca strasznie się poci, a jej skóra wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości. Owszem, uzupełnia niedobory wody ale to za mało na dożywienie skóry. Czy możecie coś polecić?
    • Chociaż prawie każdy kreator mody i prawie każda gwiazda estrady co sezon puszcza ze 3 nowe zapachy, trudno jest - wg mnie - znaleźć coś naprawdę fajnego, ciekawego, co można parę lat nosić na skórze (jak np. Les belles de Ricci o zapachu pomidora) . Ekspedientki, którym mówię, że chciałabym coś takiego fajnego jak stare, klasyczne perfumy Armani odpowiadają zgodnie chórem - niech pani o tym zapomni. Te starsze, bo te młodsze są świetnie pomalowane, ale nie mają zupełnie zielonego po...
    • Bo mam dylemat. Mam 40 i faktycznie zmarszczki jako takie jeszcze się nie pojawiły, ale ostatnio schudłam parę kilo i skóra na twarzy stała się jakby trochę mniej jędrna,jakby bardziej wiotka. Ponieważ słyszałam o Novadiolu,że przywraca skórze gęstośc i jędrność,postanowiłam go wyprobować. Jednak pani w aptece stanowczo mi ten krem odradziła twierdząc,że jestem na niego za młoda,że to specyfik dopiero po menopauzie,po 55 roku życia. Zaproponowała mi Lift-active, ale wstrzymałam si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się