mercedes

(6 wyników)
  • witam gdzie to zrobie??nie jest prosta sprawa bo one se ukrecaja,znace jakiegos mechanika dobrego??
  • jak wyjac silnik z mercedesa vito , prosze pomozcie
  • Dobry elektryk do mercedesa cdi ? moze ktoś zna coś oprucz servisu ?
  • To co wyprawia na ulicach Wałbrzycha ten kierowca przekracza wszelkie granice dobrego smaku i kultury. Wczoraj jadąc z nim z Placu Grunwaldzkiego, skręcając w ulicę Piłsudskiego wymusił pierwszeństwo na autobusie nadjeżdżającym z przeciwka narażając nas na niebezpieczeństwo. Z mojej obserwacji i rozmów ze znajomymi wynika, że nie jest to pierwszy taki jego wybryk, a wręcz piracka jazda "na krawędzi" jest u niegi notoryczna. Wiem, że zaraz ktoś z Was napisze, że mogłam nie wsiad...
  • wczoraj mogłem stracic zycie przez kierowce taxówki bodajze numeru 164 z taxi mercedes ;/ droga z walbrzycha do swidnicy. Jechał jak wariat..chcial mnie i jadacą przedemną ciezarówke wyprzedzic na zakrecie :/ skonczylo sie to tak ze o mały włos a zepchnął by mnie na pobocze (drzewa) z premedytacją liczyl ze zahamuje robiac mu miejsce :( ostrzegam przed nim..DB36569
  • W dniu 20.07.2007 około godziny 16.30 na skrzyżowaniu ulicy Długiej z ulicą W rocławska pseudo kierowca a zarazem pirat drogowy z taxi mercedes o numerze rejstracyjnym DB 42310 jadąc ulicą Długą w stronę Poniatowa wyprzedzał samochody stojace na skrzyżowaniu na pasie do skretu w lewo i do jazdy na wprost z pasa do skretu w prawo nie zważając na to że swoim pośpiechem stwarza zagrożenie ruchu.Gdyby nie moje opanowanie i przytomność umysłu miałbym skasowane auto przez takiego debil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się