Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      moja kotka

moja kotka

(7 wyników)
    • ...i ubrali ją w taki kretyński kubraczek, w którym nie może się poruszać i utrudnia chodzenie, nie dość ze jest otępiala po narkozie. Zdjęlam jej to, ale liże szwy i nie wiem, czy możliwe jest zeby je sobie wygryzla czy coś takiego. Proszę o pilną odpowiedz !!!!!!! pozdr
    • Witam! Mam kochaną syberyjską koteczkę, szylkretkę o przemilym charakterze. Moglabym dużo o niej opowiadać, ale myślę ze najlepiej będzie jak poznacie moja kotkę na jej stronce: www.mojasyberia.za.pl Jest tam galeria jej zdjęć, o niej, o rasie i nnie rzeczy:) Zapraszam!
    • Moja kotka ostatnio często "łapie" kleszcze. Za każdym razem staram się dokładnie usuwać te stworzenia pensetą, ale zostają małe, czarne kropki na ciele, a następnie niewielkie zgrubienia. Czy to może być groźne dla kota? Mam obrożę przeciw kleszczom, ale boję się, że kotka może ją polizać. :-(
    • Czy po sterylizacji kotki powinny dostawać specjalną suchą karmę, tak jak dostają je kocurki? Jedna moja kotka, którą mam od 4 lat, była sterylizowana 2 lata temu i bardzo przytyła. Je niedużo ale mało się rusza. Druga kotka, którą mam od 1,5 miesiaca, jest trzy tygodnie po sterylizacji i ma ogromny apetyt. Nie wiem czy powodem tego jest to, że znalazlam ją okropnie wygłodzoną, wręcz szkielet i teraz to nadrabia? Czy panienki powinny dostawać jakąś specjalną sucha karmę? Jezeli chodzi...
    • ... na moim łóżku. Moja kotka oczywiście, ten czarny diabeł. Cholera mnie bierze. Zrobiłam jej dziŚ awanturę, a teraz się nie odzywam do niej. Nic już nie rozumiem, wysterylizowana, zdrowa itd. O co tu chodzi, ktoś wie ? Miał być już spokój, a tu znowu łóżko zasikane, transporter też. I to częściej niż przed zabiegiem. Czuję się zdezorientowana i bezradna. Pooooomocyyyyyy :(((
    • Moja kotka ma trzeci raz pod rząd rujkę i miedzy rujkami nie wystąpił nawet tydzień odstępu.Dlaczego tak szybko dostaje rujke bo juz po 6 dniach i dlaczego tak często tym bardziej ze teraz w kwietniu koty nie mają rujki.Czy ona bedzie miala tą rujke przez caly rok?Proszę o radę bo juz nie moge wytrzymac.
    • czy wszystkie koty biegajac wydaja dziwne odglosy( taki podluzny mruk)?? mam od niedawna kota i nie wiem czy to nrmalne.prosze o odp.pozdrawiam cieplo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się