Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      morze

morze

(34 wyniki)
    • Dzień dobry wszystkim, wybieramy się tam na początku lipca - czy to prawda że w morzu jest zimna woda ? Chcemy trochę zwiedzać, trochę odpoczywać więc temperatura wody ma spore znaczenie. Czy ktoś morze podzielić się doświadczeniem ? Pozdrawiam,
    • Jaka jest szansa na kąpiel w morzu na początku października? Czy pozostanie mi tylko zwiedzanie? Dzięki za info :-)
    • Witam, planuje wybrac sie na przelomie maja i czerwca na majorke - czy ktos moze mi napisac jakie panuja wtedy temperatury powietrza i wody - czy mam sie nastawiac na kapiele z dzieckiem w morzu czy raczej czeka nas zabawa w hotelowych basenach? Pozdrawiam.m.
    • Tak jak w temacie; Termin: koniec sierpnia, poczatek wrzesnia Na ile: 2 tygodnie Dla 5-6 osob Cena: do 350Euro za tydzien. Wymagania: basen przy domku, wolnostojący, blisko centrum :) --------- Interesuje mnie wynajecie od prywatnej osoby lub przez biuro. Prosze o każdą pomoc. Pozdrawiam
    • Proszę, polećcie mi jakis tani ale wygodny i fajny hostel/hotel w Hiszpanii w jakimś malowniczym miejscu nad morzem. Wybierma sie z chlopakiem w te wakacje,ale nie chcemy przez biuro podróży tylko na własną rękę, hostel itp. myśłimy nad jakimkolwiek miastem, byle hiszpanskim i blibko morza. Niech ktoś mi coś poleci , podzieli sie doświadczeniami. Byłabym bardzo wdzięczna.
    • pogoda(4)

Czy orientuje sie ktos czy w okresie weekendu majowego jest na tyle cieplo aby kapac sie w morzu i smarzyc na sloneczku? srednie prognozy to 20 - 22 stopnie . ale slonce sloncu nie rowne. pozdrawiam
    • Witam domyślam się że tematu pracy i hasła jak ją znaleźć macie już dość...Ale moja ogromna prośba proszę przeczytajcie i pomóżcie?! Prowadziliśmy z mężem własną firmę,teraz ją zamykamy wiadomo nie opłaca się koszty przewyższają zyski.W Polsce próbowaliśmy już wielu rzeczy ,teraz mamy zamiar wyjechać ,może gdzieś na obczyźnie będzie lepiej.Myślimy o Hiszpanii,mój mąż ma kategorię B,doświadczenie w branży kurierskiej,rolniczej i agroturystycznej jest mechanikiem samochodowym tak poważnie może...
    • Prognozy pokazuje ,że w Polsce jest cieplej niz w Maladze. O temperaturze wody szkoda gadać. A tu zbliza sie wyjazd. Może ktos ma informacje z pierwszej reki jak to naprawde tam jest z tymi temperaturami????
    • Zainteresowal mnie ten hotel glownie z powodu widoku na morze;) No i ceny. Czy ktos z obecnych na forum byl juz w tym hotelu i moze podzielic sie wrazeniami? Fotki rowniez mile widziane:) na adres reve08@wp.pl. Czy doplacajac za pokoj z widokiem na morze (w polskim biurze - bedzie to pewnie Europol) mozna miec pewnosc ze wlasnie taki sie dostanie? Pozdrawiam.
    • Prosze o polecenie campingu w okolicach Barcelony (nie musi być blisko), preferowane bardziej dzikie miejsce w kier. gór, niezatłoczone pod koniec sierpnia
    • Czy macie jakies informacje na temat tego hotelu oraz plaży? Czy plaża przy tym hotelu jest czysta, szeroka itp.? :)
    • Wybieramy się z mężem i naszą małą córeczką (6 miesięcy) w listopadzie na krótki urlop. Myślimy o wyjeździe na Costa del Sol. Podpowiedzcie, czy to dobry pomysł. Chcielibyśmy, żeby było ciepło, słonecznie, żebyśmy mogli trochę poleniuchować, ale też coś ciekawego zobaczyć. Nie wiem, czy w towarzystwie półrocznego bobasa uda nam się ruszyć gdzieś dalej od miejsca zakwaterowania. Czy jadąc z biurem podróży i będąc zakwaterowanym w jednej z klasycznych turystycznych miejscowości można licz...
    • wiecie moze jaka ma byc pogoda w maju (od 09.05 planujemy pobyt) na Costa Brava? czy bedziemy w stanie kapac sie w morzu? pozdrawiam wiosennie
    • Witam, planujemy z żoną pierwszy raz pojechać do Hiszpanii [samochodem]. Już wiem, że chcielibyśmy pojechać w okolice Walencji, do małego miasteczka, gdzie chcielibyśmy 2 tygodnie pomieszkać w apartamencie dla 2 osób z widokiem na morze. Szukamy więc takiego miejsca:). Może ktoś z Was mógłby wspomóc radą lub ofertą na niedrogi, mały, ale przytulny apartament w jakiejś wiosce nad morzem. Koniecznie z tarasem/balkonem, na którym można rano zjeść śniadanie podziwiając uroki morza:). Chce...
    • Chcialabym gdzies wyjechac z corką...poplywac w morzu, w basenie.. Gdzie jest w marcu w miare cieplo...i w miare niedaleko :) ?? Dominikana to troszkę daleko - choc tez biorę pod uwagę. Dzieki z gory !
    • Mam pytanie do osób które spędzały urlop w Blanes. Słyszałam że zejście do morza na Costa Brava jest dość strome i szybko robi się głęboko. Ponieważ chcę jechać z dzieckiem szukam miejscowości o jak najmniej stromym wybrzeżu. Podobno w Blanes to zejście jest nieco bardziej łagodne. Czy to prawda? Proszę o uwagi na ten temat.
    • Kemping w Playa dAro , Vall (4*) czy ktos był i mógłby zdradzic jego polóżenie względem morza i centrum , bardzo prosze o info :) jak stamtad dojechac do Barcelony i czy mozna sie dostać do sasiednich miejscowosci w strone Francji , statkiem lub autobusem ? pozdrawiam :) spainka
    • i jeszcze niewielu turystów. chciałabym przede wszystkim się wygrzać, poopalać i wykąpać w morzu a przy okazji spotkać jak najmniej turystów z Niemiec tudzież Anglii;) z tego co widziałam to najfajniejsze temperatury na Gran Canaria, ale za to wielu wyżej wymienionych...
    • Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny hotel w Maspalomas ( ewent. na południu Grand Canarii ), blisko plaży? Wybieram się na wczasy na tą wyspę i nie mam zielonego pojęcia, gdzie szukać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się