Gość: salamba1979 IP: 79.97.26.* 29.03.09, 13:48 wiecie moze jaka ma byc pogoda w maju (od 09.05 planujemy pobyt) na Costa Brava? czy bedziemy w stanie kapac sie w morzu? pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wit Re: pogoda - Costa Brava IP: *.wp.mil.pl 31.03.09, 11:36 Na Costa Brava w tym terminie są temperatury w granicach 18-19 stopni w dzień i około 12 w nocy. Nie jest tak ciepło jak się powszechnie uważa. Fakt, że słońce podnosi wyczuwalną temperaturę i jest dość przyjemnie. O kąpieli to raczej trzeba zapomnieć. Choć widziałem parę osób wchodzących do morza. Temperatura wody około 15 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salamba1979 Re: pogoda - Costa Brava IP: 168.224.160.* 31.03.09, 16:53 myslalam ze temperatury beda wyzsze :( to ze woda chloda jakos przezyje, ale ze temperatury pozniej 20 stopii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: pogoda - Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 18:36 No i jak było? A czego spodziewać się pod koniec czerwca? Temp. morza, temp. powietrza, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland5 Re: pogoda - Costa Brava 23.05.09, 04:32 Właśnie wróciłam (wczoraj). Sezon w pełni. Temperatura w tej chwili ok 28 stC w cieniu. Woda zimna jeszcze ale do końca maja podgrzeje się do ok 20 stC. O pogodę w czerwcu się nie obawiaj - Costa Brava robi czasem numery ze sztormami w środku lata ale jesli tylko nie bedziesz miec wyjątkowego pecha to wrócisz czarna jak ja;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: pogoda - Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 09:33 Dzięki. Zaczynam liczyć dni do wyjazdu :) Nie zapłaciłam sobie gwarancji niezmienności kolejności tydzień objazdowy - tydzień stacjonarny.Za co jeszcze wymyślą opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś