muzyczne

(4 wyniki)
  • Po przejrzeniu muzycznych kolekcji stwierdzam, że NIE MAM SAMBY!!! Kto ma niech przyniesie koniecznie na spotkanie, jak również inne ulubione kawałki muzyczne! Jak myślicie może Baron pomoże?! On jest nieźle muzycznie rozwinięty...
  • Czy bywa tak z Wami, ze chodzi za wami jakis fragment melodii, tekstu piosenki i za Chiny Ludowe nie macie pojecia, co to jest, a chcielibyscie wiedziec? Wlasnie takim przypadkom ma sluzyc ten watek. Za chwile zadam pierwsze pytanie. Pozdrawiam Woloduch
  • Help! Potrzebne mi NUTY, najlepiej na fortepian do "Hej, sokoły" (inna nazwa "Ukraina"), co to wiecie: "omijajcie góry lasy pola doły" itd. Słowa posiadam. Od Warszawiaków odbiór osobisty na błyskawiczne skserowanie, od innych zeskanowany obrazek na małpę, jeśli będą tak łaskawi. W podzięce jestem gotowa osobiście odśpiewać wwym. utwór, ew. przez telefon. Bez hołubców. Ew. inne zadośćuczynienie do uzgodnienia :-) Z bzzzzyczącymi pozdrowieniami :)
  • Jako oprawca muzyczny zakładam nowy wątek, żeby uporządkować - kto się zgłaszał z jakimi płytkami etc. z zawartością samby i pokrewną? Proszę tu wpisywać, będę egzekwowała na miejscu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się