Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      nadwozie

nadwozie

(8 wyników)
    • posuchajcie ludzie. zdarzylo mi sie spotkac na drodze wojskowego mesia-gelande ktory- od spodu, jakby za tylnym mostem mial podczepione cos jak cylindryczny zbiornik LPG, a z tylu nadwozia przy dolnej krawedzi cos jakby zawor do tankowania osloniety czyms na ksztalt kaganca... czy ja dobrze zinterpretowlem to co zobaczylem? czy mnie sie cos uroilo? (licze na crannmera ktory z reguly wie co w trawie piszszy)
    • od 2002 jestem dumnym posiadaczem suzuki swift 1.0gl 3d. auto kupilem nowe i do dzisiaj sluzy mi w 100% niezawodnie. najwieksza usterka jak dotad to przepalona zarowka. problem w tym, ze w tym czasie przez moj garaz przewinelo sie kilka innych samochodow. dzisiaj suzuki pelni role trzeciego samochodu w rodzinie. w efekcie odpalane jest raz na miesiac, czesto i rzadziej. nie chce dziada sprzedawac, bo to juz niemal czlonek rodziny - kupilismy go jakos z tydzien po slubie i pojechalism...
    • www.joemonster.org/art/12271/Darmowe_mycie_samochodow_w_bikini_ I od razu Prius czy inna Honda jest ładniejsza...
    • Dziś mój samochód przeszedł wszystkie badania techniczne niebędne do przedłużenia dowodu rejestracyjnego. Ale przedłużenia nie dostałem ... bo diagnosta nie mógł odczytać nr silnika! Mimo niewielkiego wieku samochodu, ten element silnika był tak skorodowany, że odczyt nie był możliwy. Czeka mnie opinia rzeczoznawcy i nabicie nowych numerów. Dodatkowy koszt i zamieszanie. Co więcej, dowiedziałem się, że jest bardzo dużo takich przypadków ostatnio i to niezależnie od marki samochodu. ...
    • Sporo uwagi poswieca sie trzymaniu bocznemu foteli. Niektorzy zarzucaja, ze fotele w moim pontiacu go nie posiadaja, a do tego nadwozie sie przechyla. Spiesze dementowac pogloske. Maja znakomite trzymanie boczne. W zakretach lapie sie z boku fotela za podlokietnik (maja go obydwa przednie) i nie ma zadnego problemu. Kazdy wiraz pokonam. I tak jadac sobie dzis do pracy i sluchajac wiadomosci zaczalem sie zastanawiac, dlaczego nikt nie podnosi tematu dobrego trzymania stolka. Bo taki stolek,...
    • Nowa G-klasa (2006) ma bazować na nowym ML-u (2005), który to ma mieć samonośne nadwozie. Żenujące.
    • Podobno chcesz mieć Corvetę, ale jednocześnie chcesz mieć wygodnego sedana. Oto 2 w 1. www.samochodyswiata.pl/index.php?re=932&op=czytnews Przedni napęd to jakaś paranoja. Pozdrawiam
    • Volkswagen wprowadzi na rynek nowy samochód dostawczy o nazwie Crafter, który będzie bezpośrednim następcą popularnego modelu LT. Pojazd posiada bardzo nowoczesną i agresywną stylistykę nadwozia, dzięki czemu nie można go pomylić z żadnym innym pojazdem dostawczym. Nowy projekt wnętrza z dwupoziomową regulacją kierownicy i wyżej umieszczoną dźwignią zmiany biegów, zapewnia kierowcy duży komfort użytkowania. Crafter będzie dostępny z trzema rozstawami osi, czterema długościami przestrzeni ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się