nadwozie

(3 wyniki)
  • Witam, czy ktoś ma podobne doświadczenia? Otóż jeżdżę na coroczne przeglądy nadwozia do Forda, aby nie stracić gwarancji. 2x już samochód był oddawany do naprawy gwarancyjnej. Rdzewieje nadal i tym razem Ford nie chce uznać naprawy gwarancyjnej twierdząć, że to uszkodzenia mechaniczne nie podlegające gwarancji. Rdzewieją wszystkie drzwi samochodu od zewnątrz. Czy ktoś ma podobny problem???? Proszę o radę
  • Witam Mam kolejny problem z moim autem. Zawieszenie trzeszczy, piszczy, auto żle się prowadzi. Tył ściąga w lewą stronę. Co mogę zrobić? Samochodem jeżdzę od 2miesięcy, przyznaję się bez bicia, że sama też się przyczyniłam do zniszczenia zawieszenia wieżdzając na torowiska itp. z dość znacznymi prędkościami. Co mogę zrobić? Najbardziej niepokoi mnie to ściąganie na bok. Wiem, że auto było bite. Czy to wina jest złej zbierzności, czy może gorzej - złej naprawy? Ile może kosztować us...
  • Szanowna Redakcjo Od 1998 r. jestem posiadaczem samochodu FIAT Uno 1,4 ieS 5D zakupiony w CARSERWIS-ie w Warszawie. Do chwili obecnej nie narzekałem na obsługę serwisową, autoryzowaną przez FIAT AUTO POLAND. Kiedy jednak po zimie dokonałem oględzin samochodu, stwierdziłem, że występują poważne przypadki ognisk korozji. Dokładnie troje drzwi jest skorodowanych w dolnej części, w miejscach łączenia blach tak, że rdza „rozsadza” je od wewnątrz w kierunku na zewnątrz, ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się