Dodaj do ulubionych

Złomowanie auta

14.08.16, 13:25
Witam.
Mam pytanie jestem po lekkiej stluczce. Auto nie jest młode bo ma przeszlo 20lat i chce zezłomować i chciałbym sie dowiedziec w jaki sposob to zrobic by dostać troche wiecej niz na złomie. w dniu dzisiejszym to kwota 230zł.
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Złomowanie auta 15.08.16, 22:58
      Wymontuj to co chodliwe i sprzedaj na allegro albo innym portalu ogłoszeniowym. Za niedowagę dostaniesz "po dupie" na złomie, ale może się opłacić.
      Jak stłuczka z Twojej winy - to jedyna opcja.
      Jak wina "tego drugiego" - bierz co dają i złomuj, rozbierając powoli na części.
    • 3-inches-under-my-skin Re: Złomowanie auta 23.09.16, 18:50
      A nie możesz sprzedać? Nawet za złoma utargasz z 1000 zł. Po prostu wystaw na sprzedaż jako uszkodzony i zobaczysz ile dostaniesz za niego.
    • wyciszauto.pl Re: Złomowanie auta 13.10.16, 14:39
      Sprzedaj nawet za 500 zł, ale nie będziesz miał problemu z ubezpieczeniem
    • aniakarinam Re: Złomowanie auta 17.10.16, 11:56
      a pytałeś w różnych skupach? Ja miałem podobna sytuację a tu skup-aut-we-wroclawiu.pl/ dostałam 500 zł.
    • kapao1 Re: Złomowanie auta 31.10.16, 14:00
      Gdzie we Wrocławiu można skorzystać ze złomowania?
    • pabloby Re: Złomowanie auta 16.01.19, 10:56
      W mojej opinii warto złomować samochód tylko kiedy uszkodzenia są na tyle poważne, że nie da się tego wozu sensownie naprawić. Firma auto-kasacja.com.pl/ się tym zajmuje. Osobiście tylko jeden samochód byłem zmuszony złomować, kiedy zimą uderzyłem w drzewo. Dostałem za nie 550 złotych, jednak było to już kilka lat temu.
    • auto.brzes1 Re: Złomowanie auta 07.04.19, 23:58
      Skup Aut Poznań
      Www.skup-autpoznan.pl
    • auto.brzes1 Re: Złomowanie auta 10.04.19, 02:13
      Skup Aut Poznań i okolice |Zlomowanie Demontaż
      Www.skup-autpoznan.pl
    • skyfall001 Re: Złomowanie auta 05.07.19, 06:33
      To poszukaj innego złomowiska? Albo jak radzą inni sprzedaj
    • joker69 Re: Złomowanie auta 31.07.19, 14:54
      Więcej na złomie za kasacje nie dostaniesz, cena zależy od wagi. Jeżeli aut nadaje się jeszcze do czegoś, to szukaj komisu samochodowego raczej ;)
    • kas87wid Re: Złomowanie auta 30.10.19, 20:40
      Moim zdaniem złomowanie pojazdu najlepiej jest powierzyć fachowcom, ktorzy zajmą się tematem od A do Z - odbiorą auto, zapłacą Ci gotówką, dostaniesz też oczywiście zaświadczenie o zezłomowaniu auta. My korzystaliśmy z usług firmy Impresja Auto (impresja.auto.pl/zlomowanie-pojazdow/), u nich można liczyć na takie kompleksowe podejście do sprawy.
    • bibi87 Re: Złomowanie auta 29.02.20, 18:12
      Mogę polecić firmę Stację Demontażu Pojazdów Impresja, tu znajdziesz kompleksowe info impresja.auto.pl/zlomowanie-pojazdow/ Firma solidna, we wszystkim pomogą.
    • cordoba78 Re: Złomowanie auta 04.03.21, 14:11
      W kwestii wyceny złomu najlepiej skontaktować się z zakładem, który poda ci uczciwą cenę. W Olsztynie jest zakład złomiarski pana Tadeusza Gałązki. Skupują złom stalowy, żeliwny, metale kolorowe, a do tego też akumulatory, kable elektryczne, silniki elektryczne i dużo więcej. Warto dowiedzieć się o nich więcej na tronie: www.galazkarecykling.pl/o-firmie i się do nich odezwać z pytaniem o szczegóły. Ja u nich złomowałam samochód i byłam zadowolona z kwoty, którą mi zaoferowali.
      • ronald899 Re: Złomowanie auta 20.04.21, 09:31
        Złomowaniem aut w Łodzi zajmuje się Caban Recykling. Gwarantują profesjonalną kasację samochodów, a także skup złomu z dojazdem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka