Dodaj do ulubionych

Naprawa auta

11.02.16, 11:47
Gdzie naprawiacie swoje auta w razie wystąpienia usterki? ASO, mechanik czy sami próbujecie?
Obserwuj wątek
    • pan_samochodzik21 Re: Naprawa auta 24.02.16, 13:05
      Auto zawsze oddaje do swojego sprawdzonego mechanika, jak jest łatwa usterka to sam próboje zdziałać
    • rusak84 Re: Naprawa auta 25.02.16, 18:37
      Mam Forda C-Maxa i serwisuję go w ASO. Ceny są w porządku i co ważne robota fachowa.
    • abradam22 Re: Naprawa auta 29.02.16, 23:45
      po wielu nieudanych romansach z lokalnymi warsztatami, już nigdy nie narażę mojego samochodu na chałupnicze naprawianie w stodole. aso tylko i wyłącznie!
    • knaper88 Re: Naprawa auta 26.06.16, 21:44
      Wszystko zależy od tego, jaki masz samochód. Ja mam starego Opla, który jest warty pewnie z 5 tys. więc naprawiam go sam. Ostatnio wymieniałem nawet szybę. Teraz wszystko jest w internecie i krok po kroku możesz sprawdzić co się jak robi, np. www.motointegrator.pl/poradnik/pozostale/wymiana-szyby-w-aucie-jak-wyglada-ten-proces/ - z tego korzystałem do wymiany szyby.

Tylko tak jak piszę - ja mogę się bawić, bo mam dużo czasu, ograniczony budżet i stary samochód. Gdyby nie to, pewnie pojechałbym do mechanika. ASO za dużo chce a nie jest to gwarancja jakości!
    • wysockam00 Re: Naprawa auta 26.08.16, 11:24
      Remontujemy wszystkie silniki benzynowe i diesla występujące w samochodach Vw, Audi, Seat Skoda. Kiedy silnik nie nadaje się do remontu oferujemy silniki używane lub regenerowane. Przewozimy uszkodzone samochody do naszego warsztatu z dowolnego miejsca na terenie całej Europy. Oferujemy auto zastępcze. Odpowiemy na wszystkie Twoje pytania i wątpliwości. Zapraszamy na stronę www.naprawsilnik.pl lub do kontaktu telefonicznego pod numerem 334321444 lub 669203040.
    • kaasia330 Re: Naprawa auta 14.12.16, 21:02
      Zawsze wybieram sprawdzonych mechaników. Ostatnio musiałam wymienić akumulator wiec udałam się z polecenia po niego do autoaku ( autoaku.pl ) jestem bardzo zadowolona, autko odpala jak nowe. Polecam :)
    • borys88b Re: Naprawa auta 19.01.17, 18:12
      tylko i wyłącznie w Tarnowie na ul.Błonia 5,
      miałem ostatnio dosyć duży problem i wymieniałem pompy wtryskowe. Po wymianie jeżdżę już 2 miesiąc i jestem zadowolony. Wcześniej wymieniałem u nich tylna szybę w moim kombi oraz naprawiałem ABS. Mają aż 26 wyspecjalizowanych stanowisk i dobrych fachowców, przez co nie ma długich kolejek. Naprawy wykonywane są błyskawicznie w porównaniu do innych serwisów.
      dla zainteresowanych podaje ich stronę

expert-roczniak.pl/oferta/auto-serwis.html
    • adrian23458 Re: Naprawa auta 21.03.17, 11:36
      jak mam jakikolwiek problem z autem to jeżdżę z nim do Euromaster
    • 10miriam10 Re: Naprawa auta 15.07.19, 11:07
      Mam sprawdzony warsztat gdzie wiem że wkładają części oe delfi a nie jakieś byle co ze szrotu. Gostek nie jest najtańszy ale zna sie na robocie, 20 lat w branży robi swoje.
      • antwren Re: Naprawa auta 29.06.22, 05:40
        dobrą jakość ma także ORI, ZWŁĄSZCZA ROZRZĄD I ZAWIESZENIE.
    • kamil023 Re: Naprawa auta 22.06.22, 11:39
      Tylko w warsztacie samochodowym w SiegStar w Tychach siegstar.com/ Najlepszy, polecam.
    • largoin Re: Naprawa auta 26.11.22, 23:24
      Aso to ciągnie kasę a tam pracują tacy sami jak garażowi mechanicy przynajmniej w renault staram sam ogarniać
      • alux Re: Naprawa auta 15.01.23, 20:56
        Ile w przybliżeniu kosztuje wymiana uszczelki pod głowicą?
    • bart72 Re: Naprawa auta 27.01.23, 12:37
      Auto do naprawy czy jakaś drobna bieżąca "kosmetyka" oddaję ttyko do sprawdzonego i pewnego warsztatu. Serdecznie polecam SiegStar w Tychach siegstar.com/ Wszystko zrobione tak jak trzeba.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka