Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      nago

nago

(36 wyników)
    • Czy ktoś z was słyszał o nowym zwyczaju w naszym kraju zgodnie z którym do publicznej sauny wchodzi się nago i koedukacyjnie? I że to jest element t. zw. jedynej i słusznej kultury saunowania? Czy akceptujecie takie zachowania w odniesieniu do siebie oraz swojego partnera czy jednak macie z tym problem? Ostatnio znajomi zaproponowali nam wspólny wyjazd na kilka godzin do takiego miejsca nie informując nas o tym malutkim szczególiku że wchodzi się tam nago. Kiedy zajrzałam na strone www owego ...
    • Ja uważam, że nie ma w tym nic złego.
    • chodzicie nago po domu przy dzieciach? jak się ubieracie to się chowacie, zamykacie w łazience czy garderobie? ostatnio dostało mi się jak powiedziałam u znajomych, że ja się nie krępuję i dzieci widzą mnie nago, nawet zdażyło się nam razem ukąpać. zaczęłam się zastanawiać do jakiego wieku dziecka można tak się pokazywać? a mężowie kąpią się z synami czy to już kwalifikuje się pod jakiś paragraf;)
    • Ja mam 5latke i ona wlazi do lazienki jak sie zalatwiam,albo kape, myje. Na razie jest to dla mnie naturalne i nie zakrywam sie tylko mowie,zeby poszla sie pobawic,a ja zaraz skoncze. Ale zastanawiam sie kiedy i czy trzeba zaczac wprowadzac zachowanie typu nagosc jest zla.
    • Najpierw ta afera z księciem Harrym, teraz znowu księżna Kate... Oczywiście mnie to osobiście nie oburza, bo nic mi do tego jak ktoś się bawi, szczególnie w prywatnych okolicznościach. Natomiast zastanawia mnie co ludźmi kieruje, że muszą tak koniecznie nago ? Szczególnie, że no niestety, są osobami publicznymi i z wielkimi przywilejami łączą się niestety też niedogodności, takie jak właśnie brak prywatności. Nie wiem czy to jest aż takie ograniczenie ruchów czy wygody założyć majtki c...
    • Marzy mi się białe koszulowe body. No i oglądam sobie w necie różne propozycje, niektóre nie powiem, bardzo mi się podobają. Ale. Przy wzroście 173 cm. i wieku 41, ważę 64 kg, więc gruba specjalnie nie jestem. Za to mam równe 104 obwodu w biuście i bary jak chłop śląski. Wg tabel rozmiarów powinnam zamówić rozmiar 44 lub 46 co jednak wydaje mi się nieco za dużo - nie planuję wyglądać w tym jak w worku. Czy to znaczy że powinnam chodzić nago (przynajmniej od góry) tudzież nabywać wyłącznie ...
    • Czesc dziewczyny poradzcie coś.Moja mała ma 2,5 latka na nocnik zaczeła wołać jak miała 20 miesięcy ale ostsnio od 2 tygodni uwidziało jej się za każdym razem do każdego sikania czyz robienia kupy rozbierać się do naga.Nie da rady ja w żaden sposób przekonać że nie musi się rozbierać cała.Na dodatek co chwile co ją ubiorę za chwilę patrze ona już zdejmuje skarpetki i kapcie i znowu sie rozbiera.Takie ubieranie i rozbieranie dziśmialo miejsce dokladnie 18 razy,normalnie zwariuje chyba co...
    • Prima aprilis ;) a przy okazji [img]https://dyngus.hi4.pl/chlust.JPG[/img]
    • polska edycja. Oglądacie? właśnie zaczyna się 1 odcinek na tvn style. Ciekawa jestem jak z tego wybrną :) Osobiście jak dla mnie Gok z brytyjskiej serii jest nie do podrobienia, ale zobaczymy. Byle nie było drugiej "agiętki do zadań specjalnych"...
    • Jak się opalacie? Mi jest strasznie cięzko wytrzymać na plaży, bo nie lubię słońca, ani zaludnionych plaż z bawiącymi się dziećmi, grubymi wielorybami i pomarszczonymi emerytami. Ale postanowiłam że w te lato się opalę. Znalazłam cichą plazę, kupiłam przyspieszacza opalania i połowę czasu spędzałam w wodzie. I opaliłam się. I polubiłam słońce, plazę bo okazało się że jak się kąpie w morzu, schladza organizm to można na plaży długo wytrzymać. Ale pytam. Jak się opalacie ? W str...
    • Proszę o wypowiedzi osoby, dla których jako dzieci nagość rodziców nie była obca, zwłaszcza rodzica przeciwnej płci. Nie chodzi mi o jednorazowe wypadki, że natknęłyście się na nagiego ojca, tylko o [b] CODZIENNOŚĆ[/b]. A już bardzo interesują mnie doświadczenia Waszych mężów i nie-mężów - może znacie ich opowieści i odczucia. No i te z Was, które mają już dużych synów i są przez nich widywane nago (lub po protestach dzieci przestały) Mam 3 synów, najstarszy 6 lat i na codzień wid...
    • hej ogladalyscie?jak wrazenia?wg mnie ok ale wszyscy byli strasznie zestresowani,a szczegolnie pan stylista :).
    • cyrki od wczoraj. Pomocy! po kapieli dziecko nie chce sie ubrac i gdy wloze jej gore od pizamki jest histeria,placz(dzisiaj plakala przez godzine i usnela ze zmeczenia),rozbiera sie sama i ryczy albo krzyczy placzac;mamo zdejmij! nie pomaga tlumaczenie ze zmarznie i grozby,ze nie bedziemy sie bawic! co robic???? czy ktos moze mi pomoc???
    • niedawno przeczytałam,że nie mozna spać koło swojego partnera nago ( konieczna koszulka, piżamka itp), gdyż mężczyzna może sie znudzić ciałkiem, nawet tym naj, naj...i pójść w tango szukać innego, a tak w koszulce tajemniczo jak mu to powiedziałam to sie posmiał i powiedział ,że bzdura. my lubimy spać nago, fakt częściej teraz sie ubieram bo dzieci małe, albo zarzucam coś z samego rana, ale jakoś tak temat mi utknął i siedzi co wy nato? czy moze tak być jak piszą????
    • kobieta.interia.pl/news?inf=772463
    • Właśnie czytałam wątek ochodzeniu w bieliźnie przy dzieciach i naszło mnie może głupie pytanie...Jedna z mam napisała, że po basenie bierze prysznic nago, mój mąż też mi mówił, że nie będzie brał córki ze sobą bo mężczyźni też myją się nago (córa 7lat). Jeżdżę na różne baseny, a z racji ciągłych zmian zamieszkania są one w różnych częściach Polski i nigdy, zaznaczam nigdy, nie spotkałam się z tym aby jakaś kobieta brała prysznic po basenie nago. Więc jak to jest myjecie się po b...
    • Czy przeszkadzają Wam nagie tory facetów? Obcych facetów. Wiadomo różne są sytuacje, ale nie mogę zcierpieć gdy np. kolega w pracy rozbiera sie i siedzi z nagim torsem przy biurku. Rozumiem nad jeziorem, na plazy. Ale w centrum miasta, czy też w pracy dla mnie to lekka przesada. Pozdrawiam
    • Paranoja(21)

miasta.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,6798795,Po_szatni_bez_majtek__To_sie_ludziom_nie_podoba.html Kupa śmiechu. W basenowej szatni przebieram się nago, myję się nago i w d... mam że jedna pani z drugą panią są oburzone. A już babcia każąca wnusi odwrócić się żeby wnusia nie zobaczyła DAMSKIEGO nagiego ciała, to śmiech do bólu. Ciekawa jestem, jak ta babcia myje się pod prysznicem? W kostiumie? Fuj. Brudni, zdewociali ludzie. Na szczęście tam, gdzie ja chodzę, ludzie myją się na golas...
    • widuja Was nago?? czy ukrywacie sie pod 10203848 barchanow np. przebierajac sie czy kapiac?? Jako ze dzieci nei posiadam chetnie dowiem sie jaki trend w tej kwestii obecnie jest obowiazujacy:))A co z mezami?? Chadzaja po domu np. po wyjsciu z lazienki jak ich Pan Bog stworzyl czy jest to niedopuszczalne?? Nie mam zadnych preferencji ani swego zdania w tej sprawie. Po prostu pytam z ciekawosci.
    • ja gazety w ręcach :) nie miałam ale widziałam pare fotek w interncecie... mnie sie podobają , choć nie są to jakieś wyjątkowe akty... jak czytam komenatrze typu pasztek itd... bez przesady... może sie ona nie podobać - mnie osobiście niezbyt podoba sie jej twarz , taka sobie po prostu... ale ludzie przyczepiają sie do jej cycków - wg mnie ładne ma - w końcu karmiła dziecko... słyszałyście ją u wojewódzkiego? rozszczekała sie nieco ;) teksty typu "mam to w dupie" :) aaa tak ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna