Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      nasielsk

nasielsk

(5 wyników)
    • Hej - stanęliśmy z mężem przed zakupem domu, nie wiemy tylko gdzie :) Obecnie mieszkamy w Legionowie - tu jak wiadomo ceny warszawskie, pierwsza lokalizacja to Nasielsk, druga Ciechanów (mąż tu się wychowywał). Mąż pracuje za granicą i jemu to obojętne, ja pracuje w szkole (obecnie na urlopie macierzyńskim), mamy na razie 1 dziecko, za pół roku bierzemy się za ''wyrób'' drugiego. Nie wiemy które miasto wybrac - z Nasielska będę dojeżdżać do pracy bez problemu, ale nie ma tam zbyt wielu rozr...
    • czy ktoś tam pracował lub pracuje? co sądzicie o tej pracy, czy warto, jakie są tam warunki i jakie zarobki?
    • Witam serdecznie. Czy ktoś z szanownych czytelników forum miał okazję jechać tą trasą? W szczególności interesuje mnie odcinek od Ojrzenia do Nowego Miasta. Dwa tygodnie temu ten odcinek był "zapomniany" przez drogowców. W tym tygodniu czeka mnie ponowy wyjazd w tym kierunku i był bym wdzięczny za informacje.
    • Witam, proszę o informację czy śniegu (teraz bardzej lodu) na drodze Ojrzeń-Nowe Miasto już nie ma?? a moze ktos jedzi Warszawa-Logionowo-Nasielsk-NoweMisto-Ciechanów tamtedy i może powiedzić jak wygladaja drogi na tej trasie Dziekuej za odpowiedzi Pozdraim Marcin
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3326587.html Nie będzie modernizacji linii Gdynia-Warszawa-Katowice w latach przechodzącej przez Ciechanów, nadal będziemy się godzinami telepać :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się