Dodaj do ulubionych

Droga Ciechanów - Nasielsk

21.12.10, 10:34
Witam serdecznie.
Czy ktoś z szanownych czytelników forum miał okazję jechać tą trasą? W szczególności interesuje mnie odcinek od Ojrzenia do Nowego Miasta. Dwa tygodnie temu ten odcinek był "zapomniany" przez drogowców. W tym tygodniu czeka mnie ponowy wyjazd w tym kierunku i był bym wdzięczny za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Droga Ciechanów - Nasielsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 14:25
      Ja jechałem w niedzielę, niestety nikt sobie o tej drodze nie przypomniał:))
      Do Ojrzenia lipa, do Nowego miasta koleina.
      • bzyczkowaty Re: Droga Ciechanów - Nasielsk 23.12.10, 08:58
        Niestety, wczoraj pokusiłem się pojechać tą drogą. Od Ojrzenia do Nowego Miasta droga jest zapomnianym zakątkiem :).
        Pozdrawiam.
        • Gość: anf Re: Droga Ciechanów - Nasielsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 11:31
          no ja jechałem we wtorek....do ojrzenia było ok...ale od ojrzenia do nowego miasta...masakra!!! nie dość że lód to jeszcze koleiny, jechałem 30km/h i mnie obróciło, dobrze że nikt z naprzeciwka nie jechał....panowie drogowcy tamtą drogą też jeżdżą samochody!!!!
    • Gość: Aniołek Re: Droga Ciechanów - Nasielsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.10, 19:05
      Klikajcie w link zamieszczony poniżej
      www.meetingplanner.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka