Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      natolin

natolin

(6 wyników)
    • Mieszkam na natolinie i chcę od września posłać moją dzidzie do przedszkola. ale bardzo dużo jest tu przedszkoli. co polecacie??
    • Czy ktoś korzystał z przedszkola Muchomor, na ul. Lanciego na Natolinie? Prośba o opinie. Pozdrawiam!
    • Mój synek się dostał do 3-latków. Ufff...Mamy tak blisko. Chetnie poznam kolejnych szczęściarzy:) Do zobaczenia na zebraniu i zaj. adaptacyjnych. Pozdr. kate
    • Hej, miałam zamiar posłać tam swoje dziecko, ale opowiedziala mi znajoma, która mieszka w tym samym budynku, w ktorym miesci sie przedszkole, o takim zdarzeniu: Dzieci z tego przedszkola wychodzą na dwór na plac zabaw na terenie budynku. Któregos dnia znajoma byla swiadkiem, jak jedna z opiekunek wrzeszczala na jedno z malych dzieci, ze jak czego tam nie zrobi to przyleje mu skakanką. Znajoma zszokowana spytala, jak ona moze tak do dziecka sie odzywać, na to ta baba: Jak sie...
    • Miesszkam na Belgradzkiej koło Championa, przy którym pojawiło się nowe przedszkole (hmm... nareszcie!) Ogłaszają się jako "Klub Juniora". Przechodziłam obok i zajrzałam na chwilkę, wygląda nieźle (młode panie, zachęcajace wnętrze). Mam dziecko, które chętnie oddałabym na parę godzin w jakies przyjemne miejsce... tylko, że ma dopiero 2 lata, czyli do przedszkola się jeszcze "nie nadaje". Czy ktoś wie od ilu lat przyjmują w klubie Juniora, czy mają tam jakieś zajęcia dodatkowe, swo...
    • Witam, szukam przedszkola na Kabatach: interesuje mnie przedszkole państwowe, najlepiej w okolicach metra Imielin, Natolin lub Kabaty. Jeśłi warto - możemy dojeżdżać nawet na Ursynów, ale naprawdę musi "być warto". Pomożecie? Chodzi mi o sprawdzone przedszkole, z dobrymi i bardzo dobrymi opiniami mam. Od września, dla 3-latki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się