natolin

(6 wyników)
  • Witam wszystkie eWarszawianki! Niedługo przeprowadzę się do Warszawy z powodu zmiany pracy, gdzieś w ciągu 2 - 3 tygodni. Od lipca będę potrzebowała niani do 11-miesięcznego synka. Jeżeli słyszałyście o kimś godnym polecenia, będę wdzięczna za każdy kontakt. Chętnie też nawiążę kontakty z mamami z Dolnego Ursynowa (Natolin, Kabaty, Moczydło itp). Będę też wdzięczna za polecenie dobrego lekarza rodzinnego, najlepiej pediatry, który przyjmuje gdzieś w okolicy. Dziękuję za każdy kon...
  • Dziewuszki, podpowiedzcie mi no jakiegoś sprawdzonego fizjoterapeutę w okolicach Natolina. Coś kojarzę, że kiedyś ktoś pisał o jakimś super rechabilitancie (czyżby z 'medycyny rodzinnej?), ale za nic nie mogę się dokopać. Dzięki wam.
  • Drogie koleżanki Warszawianki , w listopadzie przeprowadzam się z 2 chłopaków (Jaś ma 3 lata , Maciek - 3 miesiące) do W-wy. Prawdopodobnie będziemy mieszkać w okolicach ulicy Lokajskiego na Natolinie. Czy znacie/macie godne polecenia przychodnie/lekarzy pediatrów i przedszkola w okolicy ? Chciałabym jakoś szybko się odnaleźć w tym wielkim mieście i mam nadzieję, że mi pomożecie. Dziękuję z góry za cenne rady. Kinga
  • witajcie, szukam duzego placu zabaw dla mojego 2 latka gdzies na kabatach lub natolinie. Mozecie cos polecic? pozdrawiam, Ania
  • ..muszę zmienić przychodnię i pediatrę, bo w obecnej już kilka razy zostawiono mnie z kwitkiem i chorym dzieckiem - i terminem wizyty na "za 3 dni". Możecie coś polecić?
  • jesli tak to zdradzcie jakies fajnemiejsca na spacery z dzieckiem. mmieszkam tu od niedawna i pomysly mi sie koncza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się