Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      natolin

natolin

(4 wyniki)
    • Witam Prosze,czy ktoras z Was moglaby mi polecic kogos sprawdzonego.Do tej pory chodzilam do Studia Urody do p.Roberta, ale niestety wlasnie dowiedzialam sie ze p.Robert zmienil zaklad, i teraz mam dylemat.Na Kabatach jest mnostwo zakladow fryzjerskich, ale boje sie,ze moge zle trafic. Prosze o pomoc. dziekuje z gory za odpowiedz -- pozdrawiam adrja
    • Kobietki, lato już prawie za nami. Zeby nie skostniec podczas jesienno- zimowych chłodów chętnie wybiorę się na jakiś fajny i niedrogi jak na Ursynów aerobik. Jeśli macie jakieś namiary, to chętnie skorzystam. Z góry dziękuję!
    • dziewczyny gdzie puder vipera brazujacy w wawie??? i ile kosztuje bo slyszalam ze ejst dobry!!!
    • Ten nowy, w zielonym sloiczku - ludzie, nie ma w calym miescie !!! Zlikwidowali kosmetyczne stoiska w Cubusach, wiec ja runda po drogeriach i nic !!!! W Naturze - brak, w Rossmanie - brak, w bylych Gabrielach [teraz Gebe czy cos] - nie ma !!!! Ratunku, nie ma w supermarketach, nie ma nigdzie !!! Pojde sie powiesic normalnie .... cala seria do ciala Plenitude [balsamy + wlasnie peeling] zniknela.... Powiedzcie, gdzie moge kupic, bo oszlaje. r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się