nr

(10 wyników)
  • Ząb nr 8(15)

Było już kilka tematów na ten temat, ale ja chce się zapytać o powikłania. Miałam usuniętą 8 w pt (5 dni temu). Zabiek był bardzo trudny bo moja 8 rosła pod kątem 90 stopni w strone reszty zębow, babka mnie męczyła 2h. Mam w buzi 4 szwy, wszystko goi się bardzo ładnie, nawet już dzisiaj całkiem opuchlizna mi zeszła. Chodze na naświetlanie laserem żeby się szybciej goiło, ale ... Nie jestem wstanie normalnie funkcjonować bez środków przeciwbólowych. Jest taki tempy ból (w całym tego...
  • Cytuję Pani odpowiedź: Jest Pani dobrze leczona przez swojego doktora. Trudności w zajściu w ciążę mogą Pani nie ominąć. Ale doktor z pewnością i z tym sobie poradzi.Myśle że dobrze by było ,gdyby Pani powtórzyła za pół roku USG TV i badania hormonalne.Czy ma Pani rOwnież problemy z utrzymaniem wagi,owłosienie typu męskiego,jest Pani szatynką o ciemnej karnacji i przed terapią Dianą miała Pani nieregularne miesiączki. A teraz moja odpowiedź: Miałam nieregularne miesiączki (po...
  • 1. Dlaczego podczas 7-dniowej przerwy w zażywaniu tabletek jestem zabezpieczona, lecz kiedy podczas 21 dni brania zapomnę 2 czy 3, to już nie? Nie mogę tego zrozumieć i prosiłabym o pomoc. 2. Co w sytuacji, kiedy podczas przerwy krwawienie nie wystąpi, a ciąża jest wykluczona? Normalnie po 7 dniach rozpocząć nowe opakowanie? Boję się, że krwawienie nie wystąpi (bywają przecież takie sytuacje), a ja będę wtedy za granicą i nie dogadam się z lekarzem:/
  • Nie wiem co sie dzieje, dostałam niby miesiączke, dlaczego niby? Otóż zamiast normalnej miesiączki tylko plamie. Zrobiłam test ciążowy, jest na nim jedna widoczna kreska, wg testu nie jestem wciąży, ale jest też druga kreska słabo widoczna, prawie wcale. Nie wiem czy to ciaża czy nie!? Powiedzcie czy dobrze odczytałam wynik? Czy patrzeć tylko na tę mocną kreskę czy również na tę drugą która teoretycznie wskazuje na ciążę. Chyba zgłupieje przez to wszystko!!!
  • Hej,zpytałam na forum o radę i kilka osób powiedziało, żebym zadzwonila do lekarza i się zapytała. No wlasnie- czy Wasz ginekolog daje Wam nr telefonu w razie jakichs pytan? Bo moj nie i zastanawiam się jak jest u Was.
  • Suche fakty: - dziecko nr 1: wiek 3 lata, stan: przeziębienie (czyli marudzi, miałczy, pokłada się, nic mu nie pasuje) - dziecko nr 2: wiek 3 miesiące, stan: swędząca i piekąca pokrzywka na twarzy (alergia- dopiero wylazła) - dziecko karmione PIERSIĄ - rodzicielka tychże: stan: mega przeziębienie odsprzedane przez dziecko nr 1 (ból głowy wywołujący chęć jej odcięcia, zaktane zatoki, ból mięśni i ogólny dół) - objawy wystąpiły dziś rano (sobota), więc nie było szans na wizytę u lekarza - na...
  • Kochane! Błagam pomóżcie. Ostatnio - po odstawieniu hormonów - bardzo pogorszyła mi się cera. W związku z tym poszukuję b. dobrej kosmetyczki. Liczę na Waszą pomoc. Serdecznie pozdrawiam.
  • Czy mogłaby mi ktoraś polecić dobrego ginekologa w Tychach, jego numer telefonu i gdzie przyjmuje? Czy któraś z was słyszała coś o dr. Torkowskim?
  • Mam 49 lat i mięśniaki ok.3cm na trzonie macicy.Czy jest inny sposób na ich usunięcie niż operacja.Jak długo trzeba dochodzić do siebie po takiej operacji,tz.ile w szpitalu,ile jeszcze w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się