nr

(4 wyniki)
  • protest jest protestem, jednak uczciwy i dbajacy o pacjenta lekarz wskaze mozliwosc dopisania PESELU przez farmaceute, patrz stanowisko prezesa nfz z dnia 21.06.2007 (polecam zwł. str 2) www.nfz-opole.pl/Swiadczeniodawcy/stanowisko_centrali_PESEL.pdf
  • miasta.gazeta.pl/warszawa/1,86792,4952309.html To ile chcecie tej podwyzki plac? Nawet wpompowane dodatkowo rocznie 10 mld nie zmieni sytuscji ze w tym szpitalu pracuja tacy ludzie Lekarz nie moze wyjsc z budynku bo budynek jest miejscem jego pracy Dobre Mogli go przywiacac sznurem i mialby caly czas kontakt ze szpitalem
  • Witam wszystkich. Mam duży astygmatyzm, który wynikł po operacji. Prawdopodobnie jedyną pomocą jest laserowa korekcja wady wzroku. Taki zabieg można wykonać tylko prywatnie. A koszt bagatela ....2500 zł. Zwróciłam się do NFZ o refundację i otrzymałam odpowiedz negatywną. Wiem, że mogę odwoływac się, ale czy to coś dam. Co mogę zrobić w takiej sytuacji. Może ktoś spotkał się z takim problemem. Pozdrawiam.
  • Finansowanie ochrony zdrowia pozostaje od długiego czasu w centrum uwagi nie tylko środowiska medycznego, władz publicznych, wielu instytucji związanych z tym sektorem, ale praktycznie całego społeczeństwa. Szczególnym aspektem tego zagadnienia jest niezwykle palący dla grupy zawodowej lekarzy problem wynagrodzenia za wykonywana prace, przede wszystkim w publicznych zakładach opieki zdrowotnej. Dotychczasowe obserwacje prowadza nieuchronnie do wniosku, że bez podjęcia zdecydowanyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się