nr

(10 wyników)
  • NIe mam problemu nieplodnosci, daltego moze czasem trudno mi jest ja zrzoumiec. Przeczytalam Wasz watek o tym czego nie mowic. I wiem juz, ze raz zdarzylo mi sie powiedziec osobie, ktora juz ma dziecko i stara sie bezskutecznie o drugie, ze przeciez przynajmniej maja jedno. Nie zdawalam sobie sprawy, ze to boli. Dopiero mnie tu uswiadomilyscie. Zatem moje pytanie jest takie, co mowic, gdy ktos zwierzy sie z takiego problemu? Co chcialabyscie uslyszec od innych gdy powierzacie im swoj bol?
  • Dziewczyny, w tym miesiącu biorę się za wszystko na maxa. Tylko te zioła potworne w smaku, czy przyniosą upragniony skutek oczyszczenia narządów i regulacji pracy jajników, jeśli wypiję dzinnie tylko np. jedną szklankę zamiast tych trzech przed posiłkiem? Czy jest sens odstepować od wskazówki w przyjmowaniu tej mieszanki, czy jednak mogę sobie na to pozwolić? Ddzięki
  • Czytałyście? Ja juz mam wisielczy humor, zdążyłam się rozbeczeć. Ktos tam stwierdził, że 40% kobiet z PCOS ni ebędzie mieć nigdy własnych dzieci. Ja to taki najgorszy przypadek z PCOS i w ogóle tak mi źle!!! @ dalej nie przychodzi.. dzis już 34 dc. Ja juz chciałabym następny zacząć ale nie wiem czy to ma sens. Mieszkam w małym miasteczku; nie ma nawet laboratorium porządnego gdzie możnaby było zrobić oznaczenie hormonów z wynikiem na 2 dzień - trzeba czekać tydzień! A ja mam w tym...
  • Najlepiej z Gdyni. Wiem, że podłożem moich problemów nie tylko z zajściem w ciążę (mam zespół jelita nadwrażliwego) jest psychika. Czy znacie jakiegoś dobrego psychoterapeutę lub poradnię, gdzie mogłabym szukać pomocy???
  • bardzo sprawnie poszedl mi zakup. sciagnieli mi za 10 testow 44,65 zl, a za tydzien mialam juz w skrzynce przesylke. to wrecz nieprawdopodobne, ze 3-krotnie taniej kupuje w usa, a nie w aptece u mniew bloku:)
  • dziewczyny mam pytanie do was.czy mozna pic ziola mieszanke nr.3 przyjmujac leki hormonalne? czy mozna to łaczyc? w jakich dc pije sie te ziola? czy wy jak pijecie te ziola to przyjmujecie jakies leki? czy jestescie na samych ziolkach?pozdrawiam.
  • czesc dziewczyny - ja podobie ja i Wy (albo wiekszosc z Was) mam problem z zjasciem w ciaze:-( staramy sie z mezem juz piec lat - problemy z jakoscia nasienia, ja mialam torbiele, za duzo prolaktyny...szkoda gadac przeczytalam, ze podobno pomagaja ziola Ojca Sroki - mieszanka nr3 - moze wiec warto sprobowac? mam w zwiazku z tym pytanie - czy taka mieszanke mozan kupic gotowa, jesli tak to gdzie? przeczytalam tez ze niektore kobitki pily ja z mezem, ale przeczytalam ze mieszanka jes...
  • jak w temacie:))
  • Powiedzcie mi proszę, czy wasi męzowie brali CLO i jeżeli tak to jak dawkowali i czy był efekt? Na ulotce podane jest tylko jak powinny zażywać kobiety a moj lekarz przepisal go dla mojego mężczyzny.
  • nr 1 o klimuszki - te z rutą, jak też nr 3 o sroki - te z oregano, obydwie mieszanki wspomagają pracę jajników. (według numeracji z bociana :D). no to w takim razie dziewczyny którą mieszankę wybrać??? która daje lepsze efekty??? naczytałam się tego tutaj bo o ziołach to chyba rekordowe ilości postów piszecie i w sumie wynika że obydwie mieszanki całkiem nieźle skutkują. czy któraś wypróbowała jedno i drugie?? co pijecie i jak się po tym czujecie?? może trochę powtarzam tematykę pop...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się