nr

(3 wyniki)
  • Jak to napisała jedna osoba ...robi sie tu niesmacznie. fakt, utworzyłam sporo watkow ktore juz były. I tylko dlatego dostałam pare uwag na ten temat. I swoj, bo nie obeszło sie bez oceny mojej osoby. Nikomu nie sprawiłam przykrosci za to sama dostalam po łapach. za TWORZENIE WATKOW KTORE JUZ BYŁY. Chore. Pojawiłam sie tu bo rowniez jestem chora na epi. Myslalm ze jesli ktos bedzie chciał(bo przymusu nie ma ) to udzieli mi porady.I ja jemu jesli tylko bede wiedziala jak pomoc. I t...
  • Kiedyś w innym temacie umieściłem to rozporządzenie, ale nie mogę go przeboleć. Przeczytajcie sami, z jakimi chorobami polskie prawo pracy stawia nas na równi. Aż mi skóra cierpnie... ROZPORZĄDZENIE MINISTRA PRACY I POLITYKI SOCJALNEJ z dnia 18 września 1998 r. w sprawie rodzajów schorzeń uzasadniających obniżenie wskaźnika zatrudnienia osób niepełnosprawnych oraz sposobu jego obniżania. (Dz. U. z dnia 30 września 1998 r., Nr 124, poz. 820 z późn. zm.) Na podstawie art. 21 ust. 7...
  • praca(8)

nie moge znaleść pracy-ciagle jest problemem---choroba-rok temu straciłam wszystko co miało dla mnie znaczenie -juz nic mni się nie chce-a bez pracy czuje się taka niepotrzebna-i oczywiście kłopoty finansowe-brak domu,i chec i na istnienie-czy ktos moze mi poradzić gdzie i do kogo iść żeby dostać prace- żeby nie powiedzieli''dziękujemy będziemy dzwonić''standard-''zadzwonimy''hm oczywiście nie robią tego. Jestem artystką miałam już swoją jedna wystawę-rzeżbie w gipsie-tak amatorsko-...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się