nr

(3 wyniki)
  • zaczelam dzis po raz trzeci. za pierwszym razem odpuscilam po tygodniu, chyba glownie dlatego ze mialam wtedy za mala wiedze na temat tej diety. za drugim razem przeszlam przez pierwsza faze, schudlam 4 kg, a na pozniej braklo mi pomyslow na ciekawe dania wiec znow odpuscilam. to bylo jakies 2-3 miesiace temu. te 4 kg wrocily oczywiscie. tym razem podeszlam do tematu inaczej. kupilam ksiazke. dzieki niej zrozumialam o co tak naprawde chodzi, jak to wszystko dziala. w ksiazce jest ...
  • Ostatnio było pod koniec stycznia, teraz znów. Nie przytyłam, ale powtarzam. Na śniadanie: pasta z 2 jajek na twardo, trochę tartego żółtego sera, 2 plasterki szynki, trochę papryki w kosteczke, szczypiorek, trochę majonezu, sól, pieprz. Przegryzka: pasztet z ciecierzycy Obiad: roladki z szynki wieprzowej (w środku, plasterki cukinii, pieczarki, suszone pomidory). Sałata lodowa z sosem vinegret (jednak da się ją jeść) Podwieczorek: 3 kostki gorzkiej czekolady Planuję jeszcze zj...
  • Pomyslałam sobie ze w tym watku bedziemy mogły podawac swoje namiary (nr GG maile)po to aby w nagłych chwilach załamania móc sie wspierac!! Mozna napisac kilka słów o sobie i dane (wzrost,wage,ilosc dni na diecie),co wy na to plazowiczki??? pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się