Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      obzor

obzor

(6 wyników)
    • wlasnie jestesmy w tym hotelu i musze przyznac ze hotel jest PRZEREKLAMOWANY nie wiem jak mozna chwalic jedzenie w tym hotelu NIE wiem jak ten hotel moze miec takie oceny w holidaychecku !! zdam relacje jak wroce ale moge napisac ze DALEKO mu do miramaru nie wspominajac o grifid ARABELLI
    • Jakie BP ma dobra oferte tego hotelu? Widze ze cieszy sie wielkim powodzeniem, i ile płaciliscie w tym roku za dzien?Jakie tam sa opcje zywieniowe? z góry dziekuje
    • Planowałam wyjazd w te wakacje z tym biurem do Bułgari ( obzor) ale szukając opini trafiłam na cos takiego i ... chyba zaplanuje wyjazd z innym biurem! zreszta sai zobaczcie: www.tur- info.pl/p/fo_id,11170,,biuro_podrozy_skarpa_travel,opinia,opinie,jak_ oceniacie_skarpe_travel_biuro.html
    • witam wybieramy sie w tym roku na początku lipca z dzieckiem do tego hotelu ? mogę prosić o jakieś opinie na jego temat ? jest łagodne zejście do morza ? jak jedzenie i itp ?
    • czy mozna dojechac do Obzoru z biura czy tylko prywatnie ? Jade do blgarii pierwszy raz i nie jestem zorientowana. z gory dzieki za odpowiedz
    • Proszę napiszcie czy w Obzorze jest naprawdę tragicznie czy fajnie. Znajomi mówią że super (byli pierwszy raz w zagranicznej podróży), a jedna z forumowiczek że koszmar, syfna plaża itp.Peoszę zagłosujcie! A jeśli nie Obzor to co?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?