banann33 07.03.10, 19:00 czy mozna dojechac do Obzoru z biura czy tylko prywatnie ? Jade do blgarii pierwszy raz i nie jestem zorientowana. z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosze Re: obzor ;p 07.03.10, 20:30 MOżna i tak i tak.Ja do niedawna korzystałem s usług biuro "Skarpa" z Krakowa.Ma sporo dobrych kwater w Obzoru.Jest dobre.Od kilku lat jestem zaprzyjażniony z włascicielką domu gościnnego i jeżdżę samochodem do tego domu.W tym roku też sie wybieram w sierpniu.Warunki są nie zle i w dostępnych cenach.Jest zlokalizowany bardzo blizo plaży.Można równineż pojechać "w ciemno",ale z dziecmy jest niewygodnie po długiej podruży szukać kwatere.Ja osobyście wolę zapłaczić parę euro więcej ale mić pewnośc co do warunków.Są również biura które proponuję chotele,tylko że ceny nie dla mnie.Jeżeli jesteś zainteresowana, napisz do mnie na gdonczew@wp.pl to dam namiary na ten dom.Żiczę udane poszukiwanie i trafnego wyboru. A jeżeli planujesz wyjazd w drugą polowę sierpnie,zapraszam do współnnej podruzy.Mam opracowaną trasę przez Rumunie,tylko że ja podruzuję z noclegiem-też w sprawdzonych miejscach w Rumunii.Mam CB i nawy.Jesten starszym panem i nie szarzuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jw Re: obzor ;p IP: *.multi-play.net.pl 07.03.10, 20:58 w jakich miejscowosciach sa wspomniane sprawdzone motele w Rumunii? Odpowiedz Link Zgłoś
gosze Re: obzor ;p 07.03.10, 23:05 W stronie Bułgarii nocuję w hotelu ale nie pamiętam dokładnie nazwę i miejscowości.Jest w mocno czerwonym kołoże na wzgórzu w okolicah Bucea-koszt pokoju dwuosobowego 35 euro.S powrotem w pensionacie "Tudorana" w mieście Gilau.Bardzo fajny -koszt pokoju dwuosobowego 25 euro (2008 rok).Druga połowa sierpnia miejsca były bez problemu.Obsługa miła i bardzo życzliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jw Re: obzor ;p IP: 162.27.161.* 08.03.10, 09:06 dziekuje, moze przyda sie. Odpowiedz Link Zgłoś