odbicia

(3 wyniki)
  • Dziewczyny, Co sądzicie o sytuacji, kiedy lekarze przypisuja tabletki antykoncepcyjne aby po 2-3 cyklach i ich odstawieniu zajść w ciąże? Jeszcze dwa cykle nie będzie w kraju mojego męża, jestem po laparo, lekarka zadowolona z wyglądu macicy po laparo i jak nie ma męża to sugeruje brac te dwa cykle tabletki anty. Czy aby nie zrobi to większej krzywdy niz pożytku. Chociaż mam też koleżanki, które twierdzą, że właśnie taka metoda może zakończyć się sukcesem. Proszę, nie wkurzajcie ...
  • pisałam niedawno ,że po kilku miesiącach stymulacji wystąpił u mnie cykl z odbicia po odstawieniu hormonów. Już w 11dc wystąpiło jajeczkowanie, dziś mam 26dc i 16 dzień po jajeczkowaniu, odczuwam dziwne ciągnięcia w nogach , jakby rozpieranie w macicy, fale pobolewań brzucha , które ustają .Czy to może być skutkiem jeszcze nieuregulowanych hormonów po stymulacji? powrót do normalnego funkcjonowania organizmu? Aga
  • witam:)))) ja również melduję się w 15 dc, ale chyba mi się wszystko pomieszało i prawdopodobnie wystąpił u mnie ,,cykl z odbicia" więc jajeczkowanie było z wielkimi bólami już w 10 dc. Oczywiscie przytulańsko co dwa dni , żeby czegoś nie przeoczyć;)) a rozpoczęłam nowy wątek cd ponieważ za dużo postów do przewijania :)))) Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz upragnionych DWÓCH kreseczek:))) wielu fasolek :)))Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się