Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      odbytu

odbytu

(3 wyniki)
    • Panie doktorze, poniewaz nie odpisal mi pan na wczesniej zalozony watek, wiec bylam zmuszona zalozyc drugi, ale skierowany do pana, przypomnijmy: Mam pytanie odnosnie pewnych moich objawow ktore kiedys bagatelizowalam..Otoz moja przykra dolegliwoscia (oprocz candidy i bakterii w pochwie) jest swedzacy od czasu do czasu odbyt..Dodam ze robilam posiew kalu w kierunku grzybow i bakterii i wyszla normalna mikroflora, tak samo z pasozytami wyszlo ze ich nie ma..Dodam ze to swedzenie nasila sie p...
    • witam, mój mąż miał kilka lat temu robioną kolonoskopię w szpitalu, od tego momentu zaczą odczuwać dokuczliwy świąd odbytu, odwiedzał deramtologa, który wykluczył problemy skórne, proktologa, który wykluczył hemoroidy i szczeliny, gastrologa, który wykluczył problemy gastryczne, pasożytnicze. po tych badaniach w zasadzie zostawiono go samemu sobie a świąd jest okropny. może ktoś wie jaki specjalista jest w stanie pomóc mężowi, gdyż najprawdopodobniej jest to drożdżak (takie są n...
    • czasami zdarza sie, ze swedzi mnie... odbyt. Czym to jest powodowane? Czy ktos z Was tez tak ma? Czy to swiadczy o tym, ze pozbywam sie grzybow razem z wydalanym kalem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się