odbytu

(4 wyniki)
  • W czasie ciąży zrobiły mi się hemoroidy, ale po czopka przeszło, i dopiero po rkou po porodzie znów się pojawiły i po dwóch dnich brania czopków znów spokój, teraz po ponad dwóch latach po porodzie, znów chyab wróciły, stosowałam juz kilka leków, i niby minęły, ale yrawa top już długo koło miesiąca, takie nawroty, i do tego mam malutkie pęknięcie przy odbycie, które piecze i swędzi tyłek, maści troszkę to uśmierzają, na jakiś czas, a potem znó wraca. A to że jestem straszna panika...
  • Witam was serdecznie Kochani, Przepraszam, ze zawracam wam glowe, nie wiedzialam za bardzo gdzie ten watek umiescic...zdecydowalam, ze moze na tym forum... Mam maly problem, a mianowicie niedawno podczas kapieli wyczulam maly guzek tuz przy samym odbycie. Jest dosyc twardy, ale da sie go przycisnac. No i w ogole nie boli, nie ma zadnego koloru. Po prostu pod skora jest cos, co ewidentnie czuc podczas dotykania, co sprawia, ze jest to miejsce wypukle. Kompletnie nie mam pojecia...
  • U mojej mamy ( lat 77, cukrzyca i nadcisnienie) lekarz pierwszego kontaktu podejrzewa raka jelita grubego.Dostala skierowanie na kolonoskopie i... lekarz w szpitalu powiedzial,ze na tego rodzaju badanie jest przedwczesnie,bo nie zrobiono badan kalu na krew utajona i td.Powiedzial,ze on swojej matce by nie zalecil kolonoskpoii ze wzgledu na wiek.Wrocilismy do lekarza pierwszego kontaktu,ktora byla zdumiona stanowiskiem tego lekarza.Wrecz powiedziala,ze nie moze w to uwierzyc,ze ...
  • Może ktoś może polecić onkologa, który potrafi wyjśc poza obowiązujący standart. Czy ktoś może polecić chirurga-onkologa (gastroenterologia, proktologia) Ośrodek onkologiczny w Polsce stosujący nowe metody leczenia? Szukam osób, które były leczone lekiem ukrin/ukrain. Prosze o odzew. Czy znajdzie się ktoś z gruczolakorakiem odbytu, komu nie usunięto odbytu i został wyleczony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się