odczulanie

(4 wyniki)
  • Witam Jestem alergiczką, mam uczulenie na trawę. Od ponad 4 lat odczulam się co miesiąc, przez podawanie zastrzyków z małymi dawkami preparatu odczulającego. Właśnie będę zaczynać stymulację do IMSI, i nie wiem czy mogę dalej się odczulać, czy muszę to zaprzestać. Może któraś z was dziewczyny ma podobną sytuację. Zapomniałam się spytać dr.ale przy najblizszej okazji muszę popytać. Słyszałam też, że jak się odczula nie powinno zachodzić się w ciąze. Moja alergolog twierdzi że mogę...
  • Po nieudanych 4 icsi i 1 ivf postanowiliśmy razem z prowadzącym nas prof.Radwanem sprawdzić immunologię.No i mamy...prof.T.zakwalifikował mnie do odczulania - powód:przeciwciała "antyjądrowe", które wg prof. mogły być prawie na pewno przyczyną naszej niepłodności,ale także obumarcia naszej ,jedynej jak do tej pory ciąży. Przed podejściem do szczepień przepisał mi kilka leków, które posłusznie biorę i mam brać dalej przez 22 dni.Są to:Encorton,Equoral i Sulfazalin. Tu moje pytania:...
  • czy któras słyszała moze o takich lekach, albo o innych które pozwolą zwalczyc bojowy śluz ??
  • Proszę napiszcie coś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się