jooska2 15.11.05, 19:19 czy któras słyszała moze o takich lekach, albo o innych które pozwolą zwalczyc bojowy śluz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijohanna Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 15.11.05, 19:58 nie slyszalam o lekach, ale sex z prezerwatywa przez kilka miesiecy moze przyniesc "odczulenie". a tak to IUI. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 15.11.05, 20:03 kilka miesięcy !!!!???? rany boskie !!! wrogośc kwalifikuje sie od razu do IUI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 15.11.05, 20:29 tak, bo jak niby one maja sie przedostac?? z innego watku widze, ze sa one dosyc nieruchawe. IUI jest dla was jak najbardziej wskazana. co cie tak przeraza?? Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 15.11.05, 21:28 nie, nic mnei nie przeraża tylko myslalam ze sama cos wykrzesam. albo cos sie da poprawic jakimis cud lekami. jesli to nieuniknione to sie na pewneo zdecyduje. chociaz IUI tez nei daje podobno gwarancji..... zwariowac mozna dzieki za dopiwiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 16.11.05, 10:02 jak to jest z ta wrogoscia sluzu? sa jakies objawy? jakies pieczenia, swedzenia po przytulaniu???...sorki za glupawe pytanie ale nie wiem..czy robi sie jakies badanie na wrogosc? oswieccie mnie prosze...i nie smiac sie) k. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 kitek29 16.11.05, 18:53 nie ma zadnych objawów. jedynym objawem jest to ze nei zachodzisz w ciąze. musisz zrobic po prostu badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 16.11.05, 10:30 my niecałe 3 miesiące stosowaliśmy gumki i sie udalo naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 agakra 16.11.05, 18:51 no ale 3 m-ce i nic a nic "na golasa" ?? nawet w czasie owulacji ?? tzn. calkowicie odpuściliście sobie te 3 m-ce czy mimo to próbowaliście w czasie owulacji?? to jest podnoszące na duchu jednak mozna oszukac ten cholerny sluz. Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: agakra 16.11.05, 21:42 przez 3 miesiace odpuscilam starania, bo tarczyce musialam podleczyc, plus immunologie poprawic i przeszlam na diete niskoweglowodanowa bo mam pco do tego. W ogole nie liczylam dni cyklu i bylo mi z tym bardzo dobrze. Cale 3 m-ce z prezerwatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia29 Re: leki odczulające na wrogość śluzu ?? 16.11.05, 10:38 Witam. Mi też wyszła wrogość, miałam robione badanie. Nie czuję tego, poprostu nie zachodzę w ciążę. W styczniu podchodzę do IUI Odpowiedz Link Zgłoś