Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      oddalony

oddalony

(3 wyniki)
    • Witajcie. Ciekaw jestem czy ktoś ma podobne spostrzeżenia. Jestem człowiekiem z natury niezależnym. Z natury....Praktyka jednak nieco zmieniła swoje oblicze, w zasadzie życie się zmieniło. Wiecie o czym mówię... Niczego nie żałuję, żeby było jasne, generalnie mimo problemów w życiu układa mi się dobrze. Mam miłość swojego życia przy sobie...No właśnie, czy przy sobie...? Jesteśmy razem już jakiś czas...Nie zmieniło się tylko to, że kocham swoją druga połowę... Reszty już przestałem być ...
    • jestem w szczesliwym zwiazku, obydwoje mamy po ponad 25 lat, mieszkamy razem. zauwazylam, ze ostatnio moj facet oddalil sie ode mnie, tzn. mniej mnie przytula, w mniejszym stopniu szuka kontaktu, jakis taki oddalony troche jest ode mnie. z drugiej strony wiem, ze na pewno nie ma zadnego romansu ani nic podobnego. zwierzylam sie kolezance, ona powiedziala, zebym sie nie przejmowala, ze faceci tak maja, ze oddalaja sie, a potem znow zblizaja. ze zawsze sa takie fale w zwiazkach. zeb...
    • "Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają i muszą się spotkać aby się ominąć bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze piszą do siebie listy gorące i zimne rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało są inni co się nawet po ciemku odnajdą lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął byliby doskonali lecz wad im zabrakło bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej niektórzy um...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się