Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      oddalony

oddalony

(4 wyniki)
    • Bliscy i oddaleni Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają i muszą się spotkać aby się ominąć bliscy i oddaleni jakby stali w lustrze piszą do siebie listy gorące i zimne rozchodzą się jak w śmiechu porzucone kwiaty by nie wiedzieć do końca czemu tak się stało są inni co się nawet po ciemku odnajdą lecz przejdą obok siebie bo nie śmią się spotkać tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął byliby doskonali lecz wad im zabrakło bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej n...
    • Od wczoraj mam problem. Mąż dostał doskonała propozycję zawodową - niestety jest jeden problem - miejsce pracy jest oddalone o ponad 100 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania.Dojezdy sąniemożliwe, musi tam mieszkać. To malutka mieścinka, gdzie ja nie znalażłabym pracy, a nasz synek (3lata) dobrego lekarza, a taki niestety jest konieczny. Z jednej strony to nie jest przecież koniec świata, propozycja jest fantastyczna, rozwojowa i długo się nie powtórzy. Nie mam po 25 lat i ...
    • wielka miłość, radość, wspólne zainteresowania, a teraz budzę się przy całkiem obcej osobie, ostatnio w nerwach pow. mi "jesteś moją własnością jak śmiesz!" Nie ma seksu, staram się, odpycha mnie, potem (przez 1 dzień) jest mu przykro, kochamy dziecko ponad życie, śpimy z dzieckiem. Kiedyś starałam się, dbałam, ale teraz już mi się nie chce. Nie rozmawiamy o ważnych rzeczach bo on zaraz się denerwuje. Widzę że go irytuję, czasami wyzywa. I tak dzień za dniem. Czas mija. Boję się, ...
    • jak przetrwać długie rozstanie.....jak wytrzymać i nie myśleć o drugiej osobie:( no jaki:( :( :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się